Påske

Program for påsken 2019

Påsken på Sjømannskirken er en viktig høytid og markerer Jesu død og lidelse samt hans oppstandelse. Vi på Sjømannskirken tilbyr en rekke aktiviteter og inviterer deg til å feire påske sammen med oss. Litt om påsken og programmet:

Palmesøndag rir Jesus in i Jerusalem på et esel og blir hyllet som en konge

På palmesøndag feirer vi Jesus inntog til Jerusalem med gudstjeneste i Sjømannskirken kl 11 v/Torbjørn Holt. Det blir kirkekaffe og søndagslunsj etterpå.

Påskelammet

På Skjærtorsdag feirer vi at Jesus spiste det siste måltid med disiplene og innstiftet nattverden.  Vi markerer dette med måltid og gudstjeneste kl 19. Påmelding til Torbjørn Holt.

Langfredag

På Langfredag holder vi gudstjeneste til minne om Jesu lidelse og død kl 11 v/Ellen Marie Skillingstad. Dette er dagen hvor Jesus blir dømt til døden ved korsfestelse og må gå den lange veien til Golgata hvor han blir korsfestet.

1. Påskedag - Jesus oppstår fra de døde

1. Påskedag feirer vi Jesu oppstandelse med gudstjeneste v/Torbjørn Holt kl 11. Kirkekaffe og søndagslunsj som vanlig.

Velkommen til påske hos oss! Se hele påskefilmen nedenfor...