Vaffeloppskrift

Fløte er den «hemmelige» ingrediensen i oppskriften fra London.

I London står hundrevis av mennesker i kø for å smake på herligheten!

Ingredienser:
6 egg
2,5 dl sukker/sugar
850 gr hvetemel/plain flour
1 liter h melk/milk
0,5 liter fløte/full fat cream
1,5 ts kardemomme/cardemomme (valgfritt/optional)
1 ts bakepulver/baking powder
3 ts vaniljesukker/vanilla sugar
0,5 ts salt
85 gr smør/butter (smeltet/melted)

Det er ikke alltid lett å få tak i kardemomme, om man ikke har blir vaflene gode uten også...

Fremgangsmåte:
1. Smelt smøret og la det kjøle litt ned, skal has i røren helt til slutt!
2. Pisk egg og sukker, gjerne til eggedosis.
3. Ha i vekselsvis mel og melk/fløte.
4. Bland vaniljesukker, bakepulver og kardemomme i siste del av melet.
5. Rør til røren er uten klumper.
6. Ha i smeltet smør - ikke rør mye etter at smøret er tatt i.
7. STEK NOK TIL ALLE...

Har du lyst til å vite mer om Sjømannskirken i London? Meld deg på vårt nyhetsbrev eller se vår kalender.

Sjømannskirken i London er også på Facebook. Følg oss her.

For å kunne være et kirkelig, sosialt og kulturelt møtested, er vi er avhengig av gaver og donasjoner. Gi en gave her.

Del