Malerkurs for barn

Kurs for nybegynnere i akrylmaling, 8.-15. august 2021.

Malerkurs for barn sommeren 2021 på Solkysten

For deg som ønsker en ferie i syden med innhold, og som kanskje mangler et «opplegg» hele ferien, velkommen!

Er du mellom 7 og 12 år og har skoleferie i august, og kan tenke deg en tur til Solkysten sammen med bestemor, bestefar, tante, onkel, mamma, pappa eller andre voksne på malekurs? Inviter dem med på en ukes malerkursferie! Kurset er for barn/ungdom, og de voksne kan nyte saltvannsbasseng i hagen, rolige dager i El Campanarios vakre patio, turer i nærområdet mens kursdeltakerne maler, og noen utflukter sammen med de unge kursdeltakerne.

Selve malerkurset vil i hovedsak foregå ute i hagen og i patioen. Blir det for varmt, trekker vi inn.

Vi har vakre, komfortable, dobbeltrom på gjestehuset. Alle med egne bad.

Astrid Frida Zehetner er maler og lærer på kurset.

«Astrid er født på Værøy i Lofoten. Hun er selvlært maler og har malt så lenge hun kan huske, først vannmaling og så olje og nå akryl. Astrid har jevnlig hatt salgsutstillinger på Sjømannskirken på Costa del Sol. Astrid har også hatt flere malekurs for barn på Sjømannskirken. Astrid er en hyggelig, fargerik, kreativ og barnekjær dame. Hun har stor glede av å få male sammen med barn. Vi anbefaler malerkurs hos henne!»

Torbjørg Aalborg, leder på Gjestehuset på El Campanario, Sjømannskirken

Program

Ankomst søndag 8. august. Etter det første badet i saltvannsbassenget, møtes gruppen på nærmeste pizzarestaurant. Her blir alle med: voksne og barn.

Selve malerkurset starter mandag 9. august om morgenen etter frokost. Mandag – fredag er det malerkurs fra 10.00-12.30 og fra 16.00-18.00. Midt på dagen er det egentid som kan benyttes ved bassenget eller på stranda. Stranda ligger 12 minutters gange unna Sjømannskirken.

En av dagene arrangeres en utflukt til Gibraltar for interesserte. Kjøreturen tar 1 time, og fra Gibraltar ser man over til Marokko. Gibraltar er fastlands-Europas sørligste punkt, og der er det alltid apekatter å kikke på. Denne turen er ikke en del av kurset, og er ikke inkludert i prisen.

Fredag kveld blir det kunstutstilling og avskjedsmiddag for barn og voksne i gjestehusets patio.

Maleriene vil ha et format som gjør at det er mulig å pakke dem i kofferten og ta med hjem.

Praktiske detaljer

• Flybilletter kjøpes av den enkelte
  • Kursdeltakere som ankommer søndag ettermiddag, vil bli møtt på flyplassen
  • Dobbeltrom, frokost, lunsj, kursmateriale, kursavgift, henting på flyplassen søndag ettermiddag, pizza første kvelden og avskjedsmiddag er inkludert i prisen.
  • I tillegg kommer andre måltider og evt utflukter.

Pris kr 7 750,- for en voksen og ett barn/ungdom

Enkeltromstillegg kr 2350,-

Betaling i to omganger, NOK 5000,- i depositum ved bestilling og restbeløp ca 3 uker før ankomst. Depositum er refunderbart frem til og med 15. mai 2021.

Prisen inkluderer en voksen og ett barn i dobbeltrom. Hvis det er mer enn ett barn som reiser sammen med den voksne, er det mulig å sette inn ekstra seng på rommet til en liten ekstrakostnad pr døgn.

Silje Smørvik, trosopplærer og Torbjørg Aalborg, gjestehusleder, er vertskap på dette oppholdet. De vil følge gruppen gjennom uken, og legge praktisk og sosialt til rette for at oppholdet på Costa del Sol skal bli så bra som mulig.

Kurset forutsetter nok deltakere. Endringer i programmet kan forekomme.

Velkommen!

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.