Vårbasar

Hyggelig vårbasar i Sjømannskirken i slutten av mars.

Vårbasaren var en flott dag med masse folk og hygge. De talentfulle kunstnerne fra malergruppen i Sjømannskirken hadde laget en flott maleriutstilling av alle de flotte maleriene de har malt i løpet av oppholdet sitt i vinter. Strikkeklubben viste frem en stor samling av nydelig baby tøy de flittig har strikket i vinter. Baby tøyet sendes hvert år til Haydom sykehus i Tanzania, Afrika, for å hjelpe for tidlig fødte barn med å holde seg varme. Loppemarked var det også. Leseværelse, kirkerommet og ute var fult av glade mennesker som pratet, hygget seg, spiste deilige vafler, muffins og drakk kaffe. Til alles glede var det fantastisk underholdning med sang og musikk. Loddsalget gikk unna, både åresalg og lodd på bok og det var stor spenning under trekningene på slutten av basaren.