Gjør reisen tryggere

Bor du i utlandet, eller skal du ut å reise? Last ned nødnummer-appen i dag.

Sjømannskirkens medarbeidere hjelper daglig nordmenn i små og store kriser i utlandet. Last ned vår nødnummer-app for å gjøre utenlandsoppholdet tryggere.
Last ned til iPhoneLast ned til AndroidLast ned til Windows Phone

Appen har:

• Alle lokale nødnummer uansett hvilket land man befinner seg i.

• Ditt eget reiseforsikringsselskap med alarmnummer, polisenummer og annen viktig info.

• Kontaktnummer til pårørende, arbeidsgiver, telefonnummeret til Utenriksdepartementet (UD-OPS), nummer til sperring av kort og nærmeste sjømannskirke.

Appen bruker mobilnettet og GPS til å finne posisjonen til brukeren.

Stor trygghet på utenlandsreisen
Grete Aastorp, HMS- og kvalitetssjef i SINTEF Energi ASer en av mange som har hatt stor nytte av nødnummer-appen.

– På en tur til Montenegro satt jeg på med en taxisjåfør som låste dørene og satte taksameteret på høygir. Han nektet å stoppe. Da fant jeg fram nødnummerappen og telefonnummeret til det lokale politiet, og sjåføren stoppet og satte oss av. Nødnummerappen er en stor trygghet for meg og de andre medarbeiderne våre når vi reiser til utlandet, sier Aastorp.

Se også

21.11.2019 11:23:01
19.06.2018 13:47

Reisevettregler

Ut på tur? Se våre reisevettregler.

02.10.2019 14:36

Slik takler du hjemlengsel og avstand

Gode råd til deg som er alene i utlandet, til familien som sliter med sin nye utenlandstilværelse, eller deg som savner noen ute i verden.

09.04.2018 15:17

Oppsøkende tjenester

Vi besøker nordmenn på sykehus, i fengsel og drar på hjemmebesøk ved behov.

19.02.2016 11:02

Her finner du oss

Her finner du en oversikt over hvor du kan besøke oss og hvor vi er til stede.