Juleutsending offshore

Vil du være juleprest/juleutsending for Sjømannskirken i julen?

Oppdatering om juleutsending offshore
På grunn av den pågående situasjonen med Covid-19, er det ikke aktuelt med juleutsendinger offshore julen 2020.

Hvert år sender Sjømannskirken ut juleprester/juleutsendinger på plattformer på norsk sokkel.

Juleutsendingene deltar med en enkel julegudstjeneste/juleandakt etter avtale med plattformledelsen. Juleevangeliet leses og kjente julesanger er gode bidrag.

Det er ikke nødvendig å være prest eller teologistudent, men vi ønsker oss gode samtalepartnere som kan formidle julens budskap. Vi legger vekt på personlig egnethet. De som reiser ut må identifisere seg med kirkens og Sjømannskirkens tro og verdier.

Den som reiser ut trenger ikke sikkerhetskurs, men må ha offshore helseattest.

Har du lyst til å være «juleprest"? Ta kontakt med sjømannsprest – offshore:

Berit Bjørnerud, bbj@sjomannskirken.noeller Tim Georg Engelsvold tge@sjomannskirken.no