Testamentarisk gave

Din omsorg vil fortsette å gjøre en forskjell
i årene som kommer.

Sjømannskirken føler stor ydmykhet og takknemlighet til de som deler verdiene de har opparbeidet gjennom sitt liv med oss, ved å inkludere Sjømannskirken i sitt testament.

Om du ønsker å inkludere Sjømannskirken i ditt testament, vil din gave bety mye for medmennesker i utlandet. Gaven kan gå til viktige deler av arbeidet. Det kan være beredskapsarbeid for kriser, omsorgsarbeid, relasjonsarbeid eller kirkelige aktiviteter. Eller en spesifikk kirke eller et geografisk område.

Hva kreves for å sette opp et gyldig testament?

Har du spesielle ønsker om hva gaven skal gå til, eller vil du vite mer om hvilken forskjell du kan gjøre for medmennesker ved å støtte vårt arbeid, så ta gjerne kontakt med vår rådgiver for testamentariske gaver Steinar Tverrli.

Kontaktinformasjon til Steinar Tverrli:

Telefon +47 971 60 273

E-post stv@sjomannskirken.no