Retningslinjer for gudstjenester i pandemitiden

Retningslinjene for gudstjenester i pandemitiden har utgangspunkt i Church of England's egne regler. Disse er:

Forhåndspåmelding på epost eller ved å ringe kirken på telefon: 020 7740 3900.

Ved ankomst:

• Benytt sideinngangen ved Albion Street.
  • Du blir krysset av på listen (listen oppbevares i 21 dager).
  • Temperaturmåling i pannen på hver enkelt.
  • Ha på deg munnbind. Vi deler ut til de som ikke har. Alle MÅ ha munnbind innendørs og alle benytter håndsprit/antibac.

Uanmeldte som kommer kan registreres og slippes inn hvis plass ledig i henhold til maks antall – hvis ikke plass kan man ikke komme inn.
Spredning på stoler i henhold til påmelding. I tillegg blir det ingen salmebøker og ingen salmesang. Paul spiller orgel.
Nattverd per stolrekke og vi benytter engangsbeger til vin. Ønsker du å tenne et lys, gjør en ansatt det for deg.
Kirkekaffe:

• På grunn av nye og strengere retningslinjer blir det dessverre ikke kirkekaffe etter gudstjenesten, men alle får en vaffel på vei ut.

Toaletter:

• Antibacflaske ved hvert toalett. Den som benytter toalettet bruker antibac-servitett på knott, kraner og dørhåndtak etter bruk og kaster serviett i merket søppelkasse.

Du kan gi kollekt KUN med kort eller på Vipps (64830). Ingen kontanter eller sjekker. Du er velkommen til å bli fast giver og støtte Sjømannskirken gjennom månedlige bidrag her.