Rekordene sprenges på jungelturene

Fredag 12. februar var det 103 sprekinger som var med på våre faste jungelturer.

Rekorden fra 2 uker siden på 78 ble klart slått denne fredagen, da hele 103 møtte opp for å trimme i jungelen. Skandinavere (mest nordmenn) i alle aldre stiller opp på sjømannskirken hver fredag kl. 09 for å trimme ute på jungel løypene i Kha Mai Kheow. Her er det 3 forskjellige type løyper å velge mellom, etter hvor sprek en kjenner seg. 5 km for de som liger en behagelig spassertur på jungelstiene. 7 km for de som liker å ta seg litt ut, mens 8 km er for de sprekeste, som også er bra kuppert.

Etter at vi er tilbake fra jungelen, venter de oss deilig kjøtt- og grønnsak suppe laget av våre flinke på kjøkkenet.

Det er fortsatt plass til enda flere, så møt opp på fredager før kl. 09.

(Bildet under tatt av Dag Ekeberg, Thailands Tidende)

Jungelturen 00

Jungel 02

Jungel 03

Jungel 04

Jungel 05 (1)

Del