Mini-konfirmant-leir 2015-kullet

Overnatting på kirka fra 17. - 18. januar 2015.

Kl 18.00 en fin lørdag i januar møttes fem flotte konfirmanter til sin første overnatting på en kirke. Opplegget var klart; Dramaleker for å varme opp og bli bedre kjent, deretter en artistisk utfordring om å finne ut; Hvem er jeg? Logisk nok gikk vi videre til - Hvem er Gud? Her ble bibelfortellingen "Den bortkomne sønn" introdusert, og etterhvert måtte de til pers for å dramatisere den. De lærte om hvordan gudstjeneste ordningen er, om nattverd og til sist så de en film som heter "Son of God". Hjemmelaget taco ble servert i mellom slagene. Søndagen var det frokostservering kl 09.00. Noen trøtte fjes å spore, ikke alle hadde sovet like godt i den litt tørre luften på galleriet. Humøret var det ikke noe å si på! Full deltagelse under Gudstjenesten og super innsats på vårt lille skuespill. Takk for flott mini-leir! En perfekt oppvarming til konfirmantweekend i New York i april!