Kart

Siden 1977 har vi hatt tilhold i 300 Pasir Panjang Road på sørvestkysten mellom sentrum og Jurong. Det går både buss og MRT (Undergrunnsbane) til Pasir Panjang. Nærmeste stopp er Haw Par Villa. Skal du hit for første gang, kan det imidlertid være enklest å ta taxi - og relativt billig er det også.

MRT: Ta Circleline til Haw Par Villa. Derfra er det ca. fem minutters gangavstand til kirken. MRT-kart kan lastes ned her.

TAXI:Alle drosjer kjører med taxameter og sjansen for å bli lurt er liten. Noen av sjåførene kan derimot være litt lite kjent, og spør deg gjerne om veien. Si derfor at adressen er 300 Pasir Panjang Road, og at "Norwegian Church/Norwegian Club" ligger "past the Haw Par Villa". Be sjåføren kjøre deg til toppen av bakken ("all the way up") og råd han gjerne om å bruke første gir. Du skjønner hvorfor, når du kommer hit... OBS: Ta med kontanter! Ikke alle taxier har kortautomat.

BUSS til kirken fra :
Orchard Road - buss nr. 143
North Bridge Road- buss nr. 51
Clifford Pier/GPO - buss nr. 10
Jurong (Boon Lay MRT) - buss nr. 30
Harbour Front - buss nr. 10,30, 143, 188

Tar du buss og kommer fra sentrum, går du av på holdeplassen etter Haw Par Villa. Buss koster under 2 singaporianske dollar.