Anne NetlandSør-Amerika

Ambulerende sjømannsprest i Sør-Amerika.

Reiserute for desember 2018
3.-6. desember.: Bogota, Colombia

5. desember.: Vaffeltreff på den norske ambassaden i Bogota klokken 15.00.

7.-12. desember: Buenos Aires, Argentina

9. desember: Advents-gudstjeneste og julelunsj i den Nordiske kirken i Buenos Aires klokken 11.30. Adresse: Azopardo 1428

13.-17. desember: Santiago, Chile

15. desember.: Advents-gudstjeneste i den lutherske kirken i Santiago klokken 1600. Adresse: Adresse: Templo El Buen Pastor, Alonso de Camargo 8040, Las Condes.

Anne Netland dekker følgende land: Argentina, Bolivia, Brasil, Chile, Colombia, Ecuador, Fransk Guyana, Guyana, Paraguay, Peru, Surinam, Trinidad & Tobago, Uruguay og Venezuela.

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er, også der det ikke finnes noe sjømannskirke. Den ambulerende sjømannspresten prøver å oppsøke og møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Hun tilbyr som regel en gudstjeneste eller en familiesamling når hun kommer på besøk.