Håvard OslandAustralia og New Zealand

Ambulerende diakon i Australia og på New Zealand.

Vi ser at det trappes opp på beredskapen også her i Australia. Vi oppfordrer alle til å følge de råd som blir gitt av de lokale myndighetene.
Sjømannskirken avlyser gudstjenesten søndag 22. mars.
Diakon Håvard avslutter reiseprogrammet inntil videre, men er tilgjengelig for samtaler på telefon
0421 356 501 på chat enten på messenger, Instagram eller hva en skulle ønske.
Om det er noen som i perioden med isolasjon skulle ha behov for hjelp om det er handling, eller annet praktisk, så stiller han mer enn gjerne opp for det også

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er, også der det ikke finnes sjømannskirke. Den ambulerende sjømannspresten prøver å oppsøke og møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Han tilbyr gjerne; besøk, samtale, studentsamling, gudstjeneste eller familiesamling når han kommer på besøk.

Diakon Håvard T. Osland er ansvarlig for Australia og New Zealand.
Han er tilgjengelig på telefon +61 421 356 501 og epost hto@sjomannskirken.no

Sjømannskirkens vakttelefon er operativ hele døgnet på  +47 9511 9181

På grunn av Koronaviruset avslyser vi gudstjenesten, i mars og vil se an utviklingen med tanke på april og mai.
Det er alltid det gudstjeneste 4. søndag i hver måned gjennom året (med unntak av juni)
Vi holder fortsatt til i St. Pauls Lutheran Church, som holder til i 3 Stanley Street i Darlinghurst, rett ved Hyde Park.

Ta kontakt om du ønsker besøk eller trenger en prat: hto@sjomannskirken.no.

Ønsker du å støtte?

Litt tekst om hva man støtter. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

3006001000Annet
kr
E-postadressen deles ikke videre til andre