Billetter: Thomas og Bjarne Brøndbo

17. november kl 19.00

Lørdag 17. november inviterer Sjømannskirken i London til konsert med Thomas og Bjarne Brøndbo (D.D.E). Låta "Heim - et annet sted på jord" ble sluppet 12. oktober og mottakelsen har vært formidabel. Låta er en hyllest til Sjømannskirken og det vi står for og konserten i London blir den eneste med begge brødrene om bord. Sangen er skrevet av Trond Gunnar Skillingstad og navnet er kanskje nå kjent for mange i vår menighet. Det er nemlig broren til kapellan Ellen Marie Skillingstad. Konserten er en veldedighetskonsert til inntekt for Sjømannskirken i London sitt arbeid.

- Å framføre hyllesten ”Heim et annet sted på jord” i selve kirkerommet blir en veldig spesiell opplevelse. Det er ekstra fint at jeg og lillebror gjør dette sammen, sier Bjarne Brøndbo.

Dørene åpner kl 19 og konsertstart er satt til 19.30. Velkommen til en fantastisk konsert i førjulsperioden!

Nederst på denne siden kan du kjøpe billetter...

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.