Bønnesamling.

3{  "recurrence": "3",  "weekInterval": "2",  "monthYearOption": "1",  "interval": "1",  "weekDay": "1",  "month": "1",  "monthOption": "1",  "startDate": "2018-02-08 14:00",  "endDate": "2018-02-08 15:00",  "days": [    "4"  ],  "exceptDates": [    "2018-03-29"  ],  "recurUntil": "2018-04-26"}
daily /weeklytorsdager, hver uke1kl 14:00 - 15:00

Velkommen til bønnesamling i kirkerommet.

Vi leser dagens bibelord og ber sammen, både etter en liste av bønneemner og det hver og en ønsker å om og for.

Det er to ulike bønnekrukker man kan legge lapper i i Sjømannskirken i Torrevieja. Bønnene som legges i leirkrukken som står i nærheten av kirkens alter vil ikke bli lest av noen - de tas samlet med i gudstjenestens forbønn på søndagene før de brennes og asken legges under oliventreet i bakhagen. Dersom du ønsker konkret forbønn for noen eller noe, kan du skrive en lapp og legge i glasskrukken på bønnealteret nede i kirken. Disse lappene hentes opp og bes for i bønnesamlingen på torsdager. Også disse lappene brennes etterpå og asken legges under oliventreet.

Vi veksler mellom bønnesamling og Åpen time om Bibelen på torsdager kl 14, i forlengelse av brunch'en. Oppstart bønnesamling er 8. februar.