Ung fredag!

Ung fredag! betyr klubbkveld for barn og unge, korøvelse for jentekoret Las Campanitas og servering av taco.

Sjømannskirken vil være et sted hvor alle barn og unge kan føle seg inkludert og ivaretatt og få bruke sine talenter. I tillegg til det sosiale består fredagskveldene av klubbsamlinger med en rekke aktiviteter, samt korøvelse for kirkens jentekor. Kirken selger også taco og vafler fra kl. 16 og utover kvelden til både barn, unge og foreldre.

Felles for alle klubbene
Noen fredager vil ha et felles tema for alle, for eksempel karneval eller "bad taste" hvor alle kler seg ut. Detaljert program for alle klubber blir distribuert til alle klubbmedlemmer og foreldre ved oppstart.

Alle foresatte blir satt opp på rydde- og vaffelvakt 1-2 ganger i året.

Kontaktperson for klubbene er barne- og ungdomsprest Ruth Ingeborg Sveinsdotter, ris@sjomannskirken.no, tlf. 659 009 362.

Liv & Røre Mini - for barn under skolealder. Fredager kl. 16.30-17.30.

Se egen informasjon under «Våre aktiviteter».

Liv & Røre - fra 1. klasse. Fredager kl. 17.00-18.30.

Liv & Røre er første klubb ut og starter kl. 17. Den første halvtimen vil det være sangstund i kirkerommet, mens resten av tiden brukes til leker, vaffelspising og kos.

Las Campanitas-øvelse. Fredager kl.18.00-19.00.

Las Campanitas er Sjømannskirkens jentekor, fra 3. klasse og oppover. De øver i kirkerommet.

Friends Downstairs - fra 5. klasse. Fredager kl. 19.00—20.30.
De fleste fredagene vil vi dele Friends Downstairs inn i grupper.  Begge gruppene møtes til felles avslutning i kirkerommet kl. 20.00 med påfølgende vaffelspising.

Dramagruppe
Annenhver fredag kan du være med på dramagruppe. Her skal vi leke og øve inn et stykke som skal vises for publikum i desember.

Sport- og spillgruppe
med blant annet leker, bade- og ballspillaktiviteter.

After Eight - fra 8. klasse. Fredager kl. 20.30 - 22.30.
Klubben starter med at vi spiser taco sammen. Deretter fortsetter vi med aktiviteter.
Det er alltid en felles avslutning i kirkerommet.

Påmelding og betaling
Betalingen gjelder for hele skoleåret: €60 per person, €100 for to søsken, €120 for tre søsken eller mer. Prisene inkluderer vaffelservering for Liv & Røre og Friends Downstairs og tacoservering for After Eight. Påmelding og betaling skjer i kirken.