Ung fredag!

Ung fredag! betyr klubbkveld for barn og unge og servering av taco.

Sjømannskirken vil være et sted hvor alle barn og unge kan føle seg inkludert og ivaretatt og få bruke sine talenter. I tillegg til det sosiale består fredagskveldene av klubbsamlinger med en rekke aktiviteter. Kirken selger også taco og vafler fra kl. 16 og utover kvelden til både barn, unge og foreldre.

Felles for alle klubbene
Noen fredager vil ha et felles tema for alle, for eksempel karneval eller "bad taste" hvor alle kler seg ut. Detaljert program for alle klubber blir distribuert til alle klubbmedlemmer og foreldre ved oppstart.

Alle foresatte blir satt opp på rydde- og vaffelvakt 1-2 ganger i året.

Kontaktperson for klubbene er kapellan Caroline Lygre, cly@sjomannskirken.no, tlf. 696 559 400.

Liv & Røre Mini - for barn under skolealder. Fredager kl. 16.30-17.30.

Se egen informasjon under «Våre aktiviteter».

Liv & Røre - fra 1. klasse. Fredager kl. 17.00-18.30.

Liv & Røre er første klubb ut og starter kl. 17. Den første halvtimen vil det være sangstund i kirkerommet, mens resten av tiden brukes til leker, vaffelspising og kos.

Friends Downstairs - fra 5. klasse. Fredager kl. 19.00—20.30.
De fleste fredagene vil vi dele Friends Downstairs inn i grupper.  Begge gruppene møtes til felles avslutning i kirkerommet kl. 20.00 med påfølgende vaffelspising.

After Eight - fra 8. klasse. Fredager kl. 20.30 - 22.30.
Klubben starter med at vi spiser taco sammen. Deretter fortsetter vi med aktiviteter.
Det er alltid en felles avslutning i kirkerommet.

Påmelding og betaling
Betalingen gjelder for hele skoleåret: €60 per person, €100 for to søsken, €120 for tre søsken eller mer. Prisene inkluderer vaffelservering for Liv & Røre og Friends Downstairs og tacoservering for After Eight. Påmelding og betaling skjer i kirken.

Klikk på denne linken for påmeldingssiden!