Julaften i Sjømannskirken

Vil du feire jul sammen med oss i Sjømannskirken?

Julefeiringen på Sjømannskirken begynner med hjemmelaget julemiddag, og varer hele julekvelden, med julekaker og kaffe, litt underholdning og ikke minst godt selskap rundt bordene. Vi beregner ca klokken 18:00 til 21:30. Juletregang må nok utgå i år, for da blir det vanskelig å holde sikkerhetsavstanden.

På grunn av covid-19 har vi enda mer begrenset plass enn vanlig. Vi planlegger å dekke bord slik at det er max 6 personer rundt et bord, og det er minst to meter mellom dem som sitter ved det ene bordet og dem som sitter ved neste bord. Skulle smittervernreglene endres før jul så vil vi forholde oss til de reglene som til enhver tid er strengest: lokalt i Albir, eller i Norge. Av plasshensyn ønsker vi i år velkommen:

• Dem som er alene
  • Dem som er alene med barn
  • Par som er alene

Vi har veldig lyst til å ønske alle andre også velkommen. Derfor sier vi at dersom det ikke blir fullt, så åpner vi også for andre. Hvis dere har lyst til å vite om det blir plass til dere også, så kan dere sette dere på "venteliste" så tar vi kontakt når det nærmer seg for å si om vi har plass. Dette gjør dere helt enkelt ved å trykke på denne lenken og registrere dere i skjemaet.

Hjertelig velkommen!

Ta også kontakt på albir@sjomannskirken.no hvis du lurer på noe.

Klikk her for å åpne skjemaet i eget vindu.