Kirkelig møtested

Sjømannskirken - et sted for dåp, bryllup, konfirmasjon, gudstjenester og trosopplæring.

Sjømannsprest Lena Rebekka Risnes:  - Gudstjenesten rommer hele spekteret av det som er våre liv. Fra uke til uke kan det svinge fra sorg, frykt og vemod til glede, begeistring og takk. Vi samles like fullt, og feirer gudstjeneste, i håp om at Gud ser oss og alle våre dager.

Gudstjenesten er en sentral del av Sjømannskirkens arbeid. Ønsker du å delta i gudstjenesten skjer dette både i tradisjonelle kirkebygg og på mer utradisjonelle steder som for eksempel i ørkenen. I sjømannskirkene rundt om i verden tilbys både dåp, nattverd, bryllup og konfirmasjon.

Trosopplæring er en viktig oppgave for Sjømannskirken. Her kan barn og unge få kunnskap om, og tilhørighet til, den kristne tro og tradisjon. Mange kirker har derfor småbarnstreff, ungdomskvelder, kor og andre aktiviteter. Informasjon om hva som skjer ved hver enkelt kirke finner du her.

p.s: Sjømannskirken har også en kirke som er åpen uansett hvor du befinner deg, nemlig Nettkirken

21.05.2019 14:41:19
01.04.2019 15:02

Sofias store dag

Sofia Hansens ønske om å gå til nattverd som syvåring, fikk store ringvirkninger for nordmenn på Filippinene.

08.08.2018 10:07

Fant troen under solen

– Der jeg tidligere kjente uro og rastløshet, har jeg nå fått trygghet og indre ro, sier Asbjørn Askjer. Han ble kristen i voksen alder.

07.06.2016 15:12

I gamle og nye dager

Bli med på Sjømannskirkens historiske bryllupsreise de siste 50 årene.

01.09.2016 11:01

Trenger du noen å snakke med?

I Nettkirken finner du prester som du kan snakke med om alt mellom himmel og jord.