Kirkelig møtested

Sjømannskirken - et sted for dåp, bryllup, konfirmasjon, gudstjenester og trosopplæring.

Sjømannsprest Lena Rebekka Risnes:  - Gudstjenesten rommer hele spekteret av det som er våre liv. Fra uke til uke kan det svinge fra sorg, frykt og vemod til glede, begeistring og takk. Vi samles like fullt, og feirer gudstjeneste, i håp om at Gud ser oss og alle våre dager.

Gudstjenesten er en sentral del av Sjømannskirkens arbeid, dette kan både foregå inne i en kirke eller mer eksotiske steder som for eksempel i ørkenen. Ved Sjømannskirkene rundt om i verden kan man både bli døpt, gift og konfirmert. I tillegg er trosopplæring en viktig oppgave for Sjømannskirken. Det handler om å gi barn og unge kunnskap om, og tilhørighet til, den kristne tro og tradisjon. Mange kirker har derfor småbarnstreff, ungdomskvelder, kor og andre aktiviteter. Informasjon om hva som skjer ved hver enkelt kirke finner du her.

p.s: Sjømannskirken har også en kirke som er åpen uansett hvor du befinner deg, nemlig Nettkirken

Type:
24.04.2017 03:16:38

Fant troen under solen

– Der jeg tidligere kjente uro og rastløshet, har jeg nå fått trygghet og indre ro, sier Asbjørn Askjer. Han ble kristen i voksen alder.

I gamle og nye dager

Bli med på Sjømannskirkens historiske bryllupsreise de siste 50 årene.

Antwerpen

Sjømannskirkens eldste kirke i drift har stengt, men Jesus ble med videre.

Trenger du noen å snakke med?

I Nettkirken finner du prester som du kan snakke med om alt mellom himmel og jord.