Oversikt over turer med Sjømannskirken

Tur til Oberammergau fra 07.06.2022 (9 dagers tur)

Reiseledere er Knut Erik Skarpaas, rådgiver i Sjømannskirkens arbeid i Norge og Vigdis Alte, teamleder i Sjømannskirkens arbeid i Norge.
Turen går også innom Sjømannskirken i Paris og Sjømannskirken i Belgia/Nederland

Les om turen her på Plussreiser og bestill: https://plussreiser.no/reiser/ober4

Vil du bli med oss på tur til en sjømannskirke?
Vi arrangerer ulike turer med besøk til en eller flere av sjømannskirkene. Reisemålene og lengden på turene varierer, men de gir alle en unik mulighet til å bli enda bedre kjent med Sjømannskirken.
De fleste av turene vi setter opp er åpne for alle som ønsker å være med, men vi tilbyr også egne turer for enkelte grupper. Hvert år har vi en egen tur for praktikumsstudentene på teologistudiet der de får muligheten til å bli bedre kjent med Sjømannskirken.

Dersom du tilhører en større gruppe, menighet e.l. og ønsker et eget turopplegg til en av sjømannskirkene, ta gjerne kontakt med oss så kan vi finne en god løsning sammen.

I tillegg til turene vi arrangerer fra Norge er det også mulig å være med på ferdige turopplegg i regi av Sjømannskirken på Costa del Sol. Besøk deres hjemmesider for å se nærmere på turtilbudet de har: Sjømannskirken på Costa del Sol

Sjømannskirkens medlemmer får rabatt på de fleste av turene, dersom du ikke er medlem kan du melde deg inn her: Medlem i Sjømannskirken