Turer

Solgården i Spania gir medlemsrabatt på åtte turer vinteren 2017/18

Solgården Ferie- og helsesenter på Costa Blanca i Spania   Aslaug S. Haugen

Turer til Solgården i Spania med rabatt for Sjømannskirkens medlemmer

Solgården tilbyr kr. 800 i rabatt per person for medlemmer i Sjømannskirken på følgende turer:

21. november - 5. desember 2017

5. - 19. desember 2017

19. desember - 9. januar 2018

9. - 23. januar 2018

23. januar  - 6. februar 2018

6. - 20. februar 2018

20. februar - 6. mars 2018

For å få tilgang til denne medlemsrabatten må man oppgi at man er medlem ved bestilling av turen, samt oppgi sitt medlemsnummer. Medlemsrabatten gjelder kun den som er medlem, samt eventuelt en person som deler rom med medlemmet.

Se mer om Solgården Ferie- og helsesenter: www.solgarden.org
Service-telefon: 24 14 66 60

Oversikt over Solgårdens seniorturer

TRYKK OG BESTILL HER

Fyll ut påmeldingsskjema på linken over og send til booking@solgarden.no,
eller print ut, fyll ut og send til: Solgården, Badstugata 1, 0183 Oslo

TIDLIGERE TURER:

Familieferie på Solgården i Spania
27. juni - 11. juli 2017

Solgården på Costa Blanca inviterer også denne sommeren til tre familieferier, hver på to uker, med aktiviteter og underholdning for hele familien. Under oppholdet blir det tilbudt guidede turer og transport til aktuelle attraksjoner i nærområdet. Dette første ferieoppholdet blir i samarbeid med Sjømannskirken. Flyreise, frokost og middag er inkludert i prisen.
Fra Sjømannskirken deltar Steinar Tverrli, Knut Erik Skarpaas, Vigdis Alte, m.fl.  Les mer her.

Last ned folder

Pilegrimsvandring i Spania
6.-15. mai 2017

Sjømannskirken på Costa del Sol tilbyr pilegrimsvandring på "Sølvveien - Via de La Plata" i perioden 6. - 15. mai. Dette er en vakker vandring nordover fra Sevilla, på veien frem mot Santiago de Compostela som anbefales på det varmeste! Vi ønsker nye og gamle pilegrimer velkommen.
Les og se mer om vandringen og hvordan du melder deg på her.
Rabatt for Sjømannskirkens medlemmer.

Påskefeiring på Solkysten i Spania
9.-18. april 2017

En annerledes og spennende påskefeiring på El Campanario - den særpregede og vakre sjømannskirken med klosterpreg helt sør i Spania. Her får du muligheten til å kombinere en ferietur til Spania og Solkysten hvor det er behagelig vår- og forsommertemperatur, - med innholdsfylte dager preget av påskens budskap.
Rabatt for Sjømannskirkens medlemmer.
Mer informasjon om turen finner du i brosjyren her.

Medlemstur til London 1.-4. desember 2016

London er kultur, historie, tradisjon, puls, shopping og opplevelser. Medlemsturen til London går 1. - 4. desember, der du blant annet får oppleve julegrantenningen på Trafalgar Square, evensong i Westminster Abbey, konsert i St.Martin on the Fields, musikalen Les Miserables i Queens theater, julehandel på Oxford street, en uhøytidelig guidetur i Richard Herrmanns fotspor, og sist men ikke minst, sosiale samvær med «något attåt» i Sjømannskirken i London.

Turer til Solgården i Spania med rabatt for Sjømannskirke-medlemmer

29. november -13. desember 2016: Adventtur med fly fra OSLO