Bli med på tur!

I september går turen til Costa del Sol – blir du med?

Vi inviterer også i år til Sjømannskirketur, og denne gangen går turen til Costa del Sol.

Vi reiser 25.-30. september 2019, og her vil vi bo i trygge og flotte omgivelser på Sjømannskirkens gjestehus El Campanario, og på Crown hotell, et leilighetshotell der to dobbeltrom med egne bad deler felles stue. Vi holder til i Calahonda som ligger mellom Fuengirola og Marbella på sørkysten av Spania. På Sjømannskirken er det både svømmebasseng, palmehage og patio alle kan benytte seg av.

Vi skal dra på guidet tur til den lille byen Ronda i provinsen Andalucia, også kjent som tyrefektingens vugge. Vi skal få oppleve den sjarmerende landsbyen Mijas Pueblo. Vi skal gå tur i nabolaget og bli bedre kjent med Sjømannskirken og dens arbeid på Solkysten. Det blir også tid og mulighet for utflukter på egenhånd, og man kan slappe av ved bassengkanten eller rusle en rolig tur i flotte omgivelser.

Vi håper du vil være med – men vær rask med påmeldingen, det er begrenset antall plasser!

For å få medlemsrabatt kan du melde deg inn som medlem i Sjømannskirken her: https://www.sjomannskirken.no/medlem/

Les mer i brosjyren og meld deg på herinnen 20. april, eller send e-post til edw@sjomannskirken.no/ tlf. 957 30 733.

Ved påmelding trenger vi informasjon om navn, gateadresse, postnr og sted, mobiltlfnummer og e-postadresse. Dersom du har evt. allergier eller ønsker du enkeltrom (mot pristillegg) må vi ha melding om det også ved påmelding.

Velkommen med på Sjømannskirketur til Costa del Sol!