Sosialt møtested

Sjømannskirken er åpen for alle, også for dem som sjelden eller aldri går i kirken hjemme i Norge.

Nattkafé  Hver fredag er det ungdomsklubb og nattkafé ved Sjømannskirken på Gran Canaria. - De fleste vennene mine er med på de aktivitetene sjømannskirken arrangerer, sier Jørgen Pettersen.

Sjømannskirken et bredt tilbud av sosiale aktiviteter og arrangementer i løpet av en uke, for alle aldre.

Jungeltur, søndagsgrill eller businesslunsj
I Pattaya kan du bli med på jungeltur og på Gran Canaria er det ungdomsklubb og nattkafé. I Sveits har de byvandringer. I Singapore er du velkommen til søndagsgrill. I Belgia er det barnesangog i Dubai er det businesslunsj. Mulighetene for sosialt samvær er mange!

Vafler og norsk butikk
Kanskje har du bare lyst til å komme innom for en fersk vaffel eller en porsjon grøt? Det har vi selvsagt også! Noen av sjømannskirkene har også en liten butikk med utvalgte norske matvarer, som for eksempel i Houston og København

Sjekk programmet og kalenderen til de ulike sjømannskirkene for mer informasjon. Velkommen!

Type:
07.02.2017 11:02:47

De unges trygge Syden-klubb

På sjømannskirkens nattkafé på Gran Canaria har Ole Kristian Gruer fått nye venner – og tilbake troen på seg selv.

Ny vår for villakirken

Etter at prestefamilien med fire gutter i alderen åtte til seksten år flyttet inn i andre etasje, har stadig flere barnefamilier funnet veien til Sjømannskirken i Paris.

Pattayas lyse side

Bli kjent med Jessi Strøm og tre andre nordmenn som dro til Pattaya for å finne det gode liv.

Aberdeen

I granittbyen Aberdeen er skipsbesøk førsteprioritet for Sjømannskirken, men dagen rommer også mange andre oppgaver.