Gjestehuset

Gjestehuset åpner forsiktig dørene høsten 2021.

Velkommen til El Campanario høsten 2021!

Gjestehuset på El Campanario åpner dørene på gløtt høsten 2021, etter 1 ½ års nedstegning. Vi gleder oss til å ta imot gjester på Gjestehuset igjen!

Vi planlegger en rolig høst på Elcampanario med hvilepuls, ro, tidebønner, vandringer, bad i havet eller i saltvannsbassenget. Mange ønsker litt sol og varme før høsten og vinteren kommer til Norge. Det finnes knapt et tryggere og vakrere sted å hente krefter på enn på El Camapanario.

Gjestehusets profil er betydelig neddempet. Kirkens kafé er åpen kun tre dager i uken, Gjestehusets serverer kun en meget enkel frokost daglig, og resepsjonen er betjent kun på morgenen. Ferie og rekreasjon på El Campanario er et sted for deg som klarer deg selv og tar ansvar for egen trivsel. Vi har 11 deilige gjesterom med egne bad, og eget bibliotek med et godt utvalg av bøker. Høsten 2021 kan vi tilby gode priser til solhungrige nordmenn.

Dobbeltrom 75 euro (ca kr 750) pr natt

Enkeltrom 50 euro (ca kr 500,-) pr natt.

En enkel frokost er inkludert.

Vi vil ha åpent for gjester fra slutten av september til og med første uka i november (uke 39-45).

Nærmeste flyplass er Malaga, og det anbefales å ta drosje eller offentlig transport derfra til Elcampanario.

For å sjekke tilgjengelighet og booke ditt opphold hos oss, klikk her, eller ta kontakt med gjestehusleder Torbjørg Aalborg om du har spørsmål på toa@sjomannskirken.no

Som gjest på gjestehuset kan du bruke vårt herlige basseng.