Gjestehuset

Velkommen til et trivelig opphold i trygge og flotte omgivelser!

Gå direkte til booking

Sjømannskirken på Costa del Sol inviterer deg til et trivelig opphold i trygge og flotte omgivelser på Sjømannskirkens gjestehus “El Campanario”. Vi holder til i Calahonda som ligger mellom Fuengirola og Marbella. Her bor du på gjestehusets flotte rom med god norsk frokost inkludert. Vi har stor hage med saltvannsbasseng i rolige grønne omgivelse og egen patio og palmehage. Her får du et godt utgangspunkt for flotte dagsturer i Andalucia.

Gjestehuset tar imot turister, brudepar og gjester, kursdeltakere og andre besøkende som ønsker et opphold i vakre omgivelser. Her kan man boltre seg i et stort, skjermet hageområde med svømmebasseng, koselige smijernsporter og bueganger, fargerike blomster og store palmetrær som vaier i vinden. Midt på eiendommen er det en fredelig patio der du i fred og ro kan nyte en varm kopp kaffe, en nystekt vaffel og en god prat. Kirkens kafé serverer blant annet hjemmelaget og smakfull norsk frokost og gode lunsjretter inspirert av både spanske og norske tradisjoner. Hver lørdag serveres det risgrøt, og på søndager er det en egen grillbuffét.

Som gjest på gjestehuset kan du bruke vårt herlige basseng.

El Campanario er en utmerket base, enten du ønsker deg strandferie med klart middelhavsvann, en shoppingtur på den lokale markedsplassen, besøke et badeland eller oppleve spansk flamenco eller tapas. Eller kanskje du kan tenke deg en utflukt til Gibraltar, Ronda, Granada, Sevilla, Malaga, Marbella, Mijas eller en spennende dagstur til Tanger i Marokko.

Kort om gjestehuset fasiliteter og tilbud
Gjestehuset har elleve gode enkelt-,dobbelt- og familierom i rustikk stil uten tv og radio. Noen av rommene kan utstyres med ekstra seng.

• Alle rom har bad og toalett og er utstyrt med aircondition og kjøleskap.

• Trådløst internett på rommene og i fellesarealer i tillegg til internettkafé.

• Gratis telefon til norske fasttelefoner.

• Egen TV-stue og bibliotek.

• I hagen finner du bl.a. bordtennisbord og boulebane.

• Flott svømmebasseng og solsenger i palmehagen.

• Hjemmelaget norsk frokost er inkludert og serveres kl. 9 - 10 hver dag.

• Bil kan parkeres innenfor låst port om natten.

• Anlegget er praktisk tilrettelagt for funksjonshemmede.

Vi kan også være behjelpelige med:

• Transport til og fra flyplassen for grupper på over 13 personer. Transporten koster €15 per person.

• Dagsturer og sightseeing med buss eller minibuss i samarbeid med ekstern turoperatør.

• Lunsjservering etter behov.

• Bestilling av rom på hotell i nærområdet (rabatterte priser gjennom kirken)

27.09.2018 10:59

En kirke med mange rom

Sjømannskirken ønsker å være et hjem langt hjemmefra. På Costa del Sol tilbys nordmenn også en seng å sove i.

Helen Steen ønsker deg velkommen til et supert opphold på gjestehuset.

Sjekk tilgjengelighet og reserver rom

Hvis du ikke finner ledig rom på El Campanario, kan vi hjelpe til med å skaffe rom til rabattert pris på et av våre nabohoteller. Kontakt oss i tilfelle på elcampanario@sjomannskirken.no