Informasjon om personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier.

Personvern

I Sjømannskirken tar vi personvernet ditt på alvor, og det er viktig for oss å være åpne og tydelige på hvordan vi behandler persondata om deg. Først og fremst bruker vi dine personopplysninger for å kunne administrere ditt kundeforhold og sende ut informasjon om vårt arbeid. Vi passer på at ingen får innsyn i informasjon de ikke skal ha. Les mer om personvern i Sjømannskirken.

Informasjonskapsler

Når man besøker www.sjomannskirken.no samtykker man samtidig i at det settes informasjonskapsler i nettleseren din. Disse brukes i hovedsak når noen logger seg inn på «Min Side». Denne kapselen inneholder informasjon som brukes for at man skal bli forbli pålogget etter innlogging. Den brukes også dersom man ønsker at nettstedet skal huske påloggingsinformasjonen din til neste gang man skal logge seg på.

Nettstedet inneholder også eksternt innhold som gjør bruk av informasjonskapsler. Vi bruker statistikkverktøyet Google Analytics som setter kapsler for å kunne måle hvor mange som besøker nettsiden og hvilke sider som er besøkt.  

Dersom man ikke ønsker at det settes informasjonskapsler i nettleseren, er det mulig å gjøre dette ved å endre innstillingene dine i nettleseren. Vi kan da ikke garantere at alle tjenester på våre nettsider vil fungere optimalt.

Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info