Informasjon om personvern og informasjonskapsler

Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig.

Personvern

I Sjømannskirken tar vi personvernet ditt på alvor, og det er viktig for oss å være åpne og tydelige på hvordan vi behandler persondata om deg.

Informasjonskapsler

Når du besøker www.sjomannskirken.no bruker vi kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen av nettsiden så god som mulig. Informasjonskapslene vi bruker er satt for å huske dine innstillinger på nettsiden. I tillegg bruker vi Google Analytics for å holde oversikt over antall besøkende og statistikk over bruk av nettsiden. Vi lagrer ikke personaliserte data. Vi har ikke informasjonskapsler for markedsføring, og vi har ikke annonser på siden.

Min side

Dersom du logger inn på «Min side» bruker vi informasjonskapsler som inneholder informasjon om din brukerpålogging, slik at du skal forbli pålogget etter innlogging. Dersom man velger at nettstedet skal huske påloggingsinformasjonen din til neste gang man skal logge seg på, lagres det i en ekstra informasjonskapsel.

Personvernerklæring

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info