Sjømannsprest Stein VangenFilippinene og Øst-Asia

Ambulerende sjømannsprest møter nordmenn på Filippinene og Øst-Asia.

Ambulerende sjømannsprest - Filippinene Stein Vangen

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er. Som ambulerende sjømannsprest er min oppgave å møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Når jeg kommer på besøk vil jeg i samarbeid med dem som ønsker, legge til rette for gudstjeneste, familiesamling eller foredrag. Er det aktuelt kan jeg bistå ved dåp, konfirmasjon, forbønn for borgerlig inngått ekteskap, minnemarkering, og begravelse.

Som ambulerende sjømannsprest har jeg fokus på den fortrolige samtalen, hvordan pendling og utstasjonering virker inn på individ, par og familien, etiske utfordringer, beredskap og krisehåndtering.

Jeg tenker at ingen hendelse er for liten og ingen hendelse for stor til å ta kontakt. I fellesskap finner vi ut hva jeg som ambulerende sjømannsprest kan bidra med.

Ta kontakt dersom du ønsker en prat eller et møte.

Ambulerende sjømannsprest Stein Vangen betjener landet fra Norge og kan treffes på norsk telefon +47 475 10 600,  sva@sjomannskirken.no og på filippinsk telefon når han er i landet; +63 915 593 4810.

Postadresse Norge; Nordsetervegen 224, 2618 Lillehammer.

Reiserute

 

Områder:

Filippinene, Japan, Sør-Korea, Laos, Vietnam, Brunei, Mongolia.

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info