Testamentarisk gave

Din omsorg vil fortsette å gjøre en forskjell i årene som kommer.

Stadig flere ønsker å testamentere en gave til et humanitært formål. Sjømannskirken føler stor ydmykhet og takknemlighet til de som deler verdiene de har opparbeidet gjennom sitt liv med oss, ved å inkludere Sjømannskirken i sitt testament.

Slik oppretter du et testament

Går du systematisk til verks, er det langt enklere å opprette et testament enn du kanskje hadde forutsett. Videoen under forklarer steg for steg hvordan du går frem. 

Du kan også lese mer her.

Hva er din hjertesak?

Om du inkluderer Sjømannskirken i ditt testament, vil din gave bety mye for medmennesker i utlandet. Gaven bidrar til at Sjømannskirken kan besøke syke og ensomme, møte studenter og pensjonister, være der for mennesker ved ulykker og kriser, og invitere til fellesskap gjennom blant annet gudstjenester, barnetreff og ungdomskvelder over hele verden. Det er også mulig å velge den sjømannskirken som står ditt hjerte nærmest.  

Synes du det er vanskelig å snakke om testament med dine nærmeste? Få råd på www.detgodetestament

La ditt hjerte banke videre for din hjertesak! 

Kontakt oss

Har du spesielle ønsker om hva gaven skal gå til, eller vil du vite mer om hvilken forskjell du kan gjøre for medmennesker ved å støtte vårt arbeid, ta gjerne kontakt på telefon 55 55 22 55 eller epost info@sjomannskirken.no. 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info