Bli med oss på konsert!

Sjømannskirken arrangerer jevnlig konserter, kulturkvelder og foredrag, både i høst- og vårsemesteret.

Her finner du våre konserter for høsten 2023. 
Bestill dine billetter i dag.


Søndag 17. september kl. 19.30 
Korkonsert i Minnekirke

 

Bli med på storslagen korfest med hele tre norske kor samtidig!
Hvis man blander nasjonalromantiske mannskorskatter med litt religiøs musikk, noen negro's, en porsjon skjemteviser og et stort glimt i øyet, så har man Fredriksstad Mandssangerforening!
Songlaget Stordabuen eit blandakor med 75 medlemmer mellom 25 og 87. Repertoaret til er vekslande med alt frå viser, romantikk, og både eldre og nyare musikk, og av det meir populære slaget.
Bømlo Kormix er et blanda kor med eit variert repertoar, alt frå folkemusikk, Vamp, GrandPrix låter, Elton John m.m.
Så da er er bare å glede seg til denne konserten!
Gratis adgang – kollekt til Sjømannskirken.

Konserten er over


Søndag 1. oktober kl. 19.30
"Våre beste dager": En hyllest til Erik Bye


Vi ønsker velkommen til konserten "Vår Beste Dager", som fremføres av ekteparet Ingelin Dahl Helbø på piano og vokal, og Erland Helbø på gitar. Ekteparet er begge utøvende musikere, og deres karrierer spenner fra musikkteater, kirkekonserter, korkonserter og solo-opptredener.
Billetter: 20 euro. 

Konserten er over


Søndag 22. oktober kl. 19.30
"Konsert med unge talenter" 
 

Spansk Norske Dager har i 15 år profilert seg som en arena for unge talentfulle musikere. Kjente musikere som Mari Samuelsen, Eldbjørg og Ragnhild Hemsing  eller Guro Kleven Hagen har gjestet festivalen. Spansk-Norske Dager har i over 15 år et fast samarbeid med «Ungdommens Musikkmesterskap».

I år får vi besøk av Bård Elias Nystøyl på sang som er er 18 gammel og Nikita Khnykin som spiller flygel og er 20 år gammel. Vi kan vente oss et virtuost klaver repertoar og på sang en stilistisk en stor blanding fra barokken til moderne musikk. 


Søndag 5. november kl. 19.30

UTSOLGT FOR NETTSALG


Gospelkonsert med Hanne Krogh & Celebration gospel

(Foto 1: Tor Lindseth)

Den folkekjære artisten Hanne Krogh, platedebuterte allerede som 14-åring med singelen «Lukk opp min dør» og er kjent fra både scene og film. Hvem husker ikke Hanne i filmen «Reisen til Julestjernen»? Celebration Gospelkor har 25 års jubileum i år og koret gleder seg til å reise på turné til Spania igjen.  Dette blir en flott konsertkveld!
Billetter: 20 euro 

Konserten er nå utsolgt på nett - kontakt evt. sjømannskirken direkte for evt. restbilletter der.


Søndag 3. desember kl. 19.30
Årets store julekonsert

Stemningsfull julemusikk står på programmet i Minnekirken denne søndagskvelden. Musikken fremføres av prosjektkoret fra Sjømannskirken, prosjektkor fra Solgården og dyktige solister. Julesangene vil fremføres gjennom gospel, jazz og tradisjonell «julesalmestil». Det vil også bli allsang og lesninger fra Bibelen om Julens midtpunkt.
Gratis adgang – kollekt til Sjømannskirken.

Les mer her


 

TRANSPORT TIL OG FRA KONSERTENE I MINNEKIRKEN

TRANSPORT TIL OG FRA KONSERTENE I MINNEKIRKENSjømannskirken prøver å tilrettelegge for transport. Trenger du transport må du forhåndsbestille i god tid før konserten og senest fredag kl. 12 før konserten. Ønsker du transport kan du henvende deg i Sjømannskirken i Albir på epost albir@sjomannskirken.no eller telefon +47 56 90 18 03.

 Foto: Tor Lindseth


 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info