Bli med på konsert denne høsten!

Sjømannskirken arrangerer jevnlig konserter, kulturkvelder og foredrag, både i høst- og vårsemesteret.

Her finner du høstens konserter.
Bestill dine billetter i dag.


"Vår beste dag – en hyllest til Erik Bye"

Torsdag 5. oktober kl. 19.00

Erik Bye var en av våre absolutt største diktere og vise-komponister. Hans sanger og dikt har fulgt flere generasjoner, og forteller så vakkert om hverdager og høytid, og er ispedd både melankoli og humor. Konserten «Vår beste dag» viser spennet i Erik Byes forfatterskap, og det fremføres sanger fra hans programmer på NRK og fortelles historier fra hans mange reiser verden over.

Ingelin Dahl Helbø på piano og vokal, Erland Helbø på gitar.
Billetter: €21 inkl. billettavgift.  Konsertkafé fra kl. 18.00

Kjøp billetter her!


Konsert med Hanne Tveter

Torsdag 12. oktober kl. 19.00


Bli med på konsert med Hanne Tveter: Et musikalsk genremøte mellom jazz, flamenco og norske folketoner. Med sin unike stemme forener og utfordrer Hanne disse musikktradisjonene.  

Billetter €21,- inkl. billettavgift. Konsertkafé fra kl. 18.00

Kjøp billetter her!


Konsert med Lewi Bergrud
Torsdag 19. oktober kl. 19.00

Velkommen til konsert med Lewi Bergrud 

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 8 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han over 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger».

Billetter €26,- inkl. billettavgift. Konsertkafé fra kl. 18.00

Kjøp billetter herKonsert med Gyldenløwe Brygge (m/EC-singers)

Konserten er nå utsolgt.

Torsdag 26. oktober kl. 19.00

Torsdag 26. oktober skal det virkelig swinge i Sjømannskirken i Calahonda!
Da vil gla’jazz orkesteret Gyldenløwe Brygge sammen med Sjømannskirkens prosjektkor «EC Singers» under ledelse av Magnus Køhn lage en konsert noe utenom det vanlige. Pationen skal fylles med swinglåter fra New Orleans og det skal klappes på både 2 og 4 eller «afterbeat» som man sier i New Orleans!
Billetter: 26 euro inkl. billettavgift. Konsertkafé fra kl. 18.00.


"Karin Destainville Dammen synger Edith Piaf"

Torsdag 2. november kl. 19.00

Edith Piaf sine sanger er musikk som treffer midt i hjertet og aldri dør. Karin D Dammen synger Edith Piaf sine sanger på flytende fransk. Dette er musikk hun er vokst opp med, siden hennes mor er fransk. Hun har holdt mange hundre konserter med disse sangene som setter hjerter i brann! Hun forteller om sangene, og kommuniserer godt med publikum. Kanskje det også blir allsang? Vær forberedt på smil, latter, tårer og sang. Dette blir en konsert som setter spor!

Billetter €21 inkl. billettavgift. Konsertkafé fra kl. 18.00.

Kjøp billetter her!


Sang- og hyggekveld på Sjømannskirken

Torsdag 9. november kl. 19.00

Vi gjentar suksessen fra i fjor og ønsker velkommen til sang og hyggekveld på Sjømannskirken.
Vi synger gode og glade sanger sammen under kyndig ledelse av Gunnar Wik med kassegitaren og et lite husband. Det blir soloinnslag og jazzige instrumentaler. En deilig kveldsmat serveres i gildesalen etter sangstunden, med god tid til prat og hygge. Medvirkende: Kristin Leite, Gunnar Wik, Stein Kåre Ulvestad, Trond Høiklev og Magnus Køhn. Arrangementet starter kl. 19.00, og siden det er kveldsmat etterpå blir det ikke konsertkafé fra kl. 18.00 som på de andre konsertene.
Gratis adgang. Kollekt til Sjømannskirken. 

Les mer her


Sjømannskirkens julekonsert

Torsdag 30. november kl. 19.00


Kirkens egne musikalske krefter, med unge sangere og musikere fra tacofredag-arrangementene våre og prosjektkoret EC Singers i spissen, sørger for den helt spesielle julestemningen. Dette er også konserten hvor du kan være med og synge de vakreste julesangene. Billetter € 11 inkl. billettavgift.  

Barn i skolealder gratis. Gratis gløgg og pepperkaker fra kl. 18.00.

Kjøp billetter her!


 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info