Konfirmasjon

Sjømannskirkens konfirmasjonsundervisning er både gøy, sosial og lærerik.

Velkommen til å delta som konfirmant på El Campanario! Om du er usikker på om du vil konfirmeres, eller ikke er døpt, er du allikevel velkommen.
Dette blir et spennende år med aktive samlinger der vi lærer om livet, fellesskapet og den kristne tro. Vanligvis møtes vi en søndag i måneden til aktiviteter og undervisning. Vi spiser sammen og deltar på gudstjenesten.

Det koster 50 euro å delta, og for denne summen får konfirmantene utstyr og mat på samlingene. Betling skjer kontant eller med kort på kirken.
Vi ønsker at alle skal ha mulighet til å konfirmeres og oppfordrer derfor til å ta kontakt dersom det er vanskelig å betale.
Betalingsfrist 1.november 2022.

Konfirmantleir arrangeres vanligvis i mars samme år som konfirmasjonen.
I flere år har vi pleid å reise til London - vi håper å kunne gjøre det igjen våren 2023.
Hvis det blir en slik type leir så vil dette koste rundt 300 €.
Mer info om dette kommer i løpet av høsten.

Konfirmantåret 2022/2023 starter med foreldremøte 13. september kl. 19, og overnatting for konfirmantene 16.-17. september 2022. Videre samlinger for høsten er 9. oktober, 13. november og 8. desember.

Vi bruker SPOND som kommunikasjonsplatform. Klikk her for å bli med i gruppen.

Kontakt menighetspedagog Silje Håve Smørvik for mer informasjon.

Filer
Last opp bilde av passet ditt
Last opp bilde av din dåpsattest
Foresatte
Tillatelser
Kan konfirmantens navn og bilde offentliggjøres i forbindelse med konfirmasjonstiden? (Nettsider, bønnekort, aviser, Facebook)
Nyhetsbrev om hva som skjer på kirken, åpningstider og annen relevant informasjon.