Bli med på opplevelsesreise til El Campanario

Ønsker du å kjenne varmen fra den spanske solen og bli kjent med kulturen og maten i Andalucia?

Har du lyst til å reise i en hyggelig gruppe med et organisert opplegg?

Da bør du lese mer om våre opplevelsesturer til Sjømannskirken på Costa del Sol!

Med stemningsfulle El Campanario som ramme får du oppleve kultur, natur, utflukter, hyggelige måltider, aktiviteter og hyggelig samvær.

Ukene er lagt opp etter hva som skjer i området den tiden du er her. Det blir besøk til det lokale markedet, hvite fjellandsbyer, vandreturer langs strandpromenaden og tur til Alhambra, Granada og andre severdigheter. Hvilke steder som besøkes varierer fra uke til uke.

Kost og losji på gjestehuset

De opplevelsesreisende bor på El Campanario, Sjømannskirkens gjestehus, en ekstra stemningsfull ramme rundt turen.

Det vil bli hyggelige måltider sammen under druerankene i patioen, det er anledning til å delta på tidebønn, gudstjeneste, kirkekaffe og det andre som skjer på kirka den tiden du er der. Du kan også ta en dukkert i vårt deilige basseng under palmene som omkranser eiendommen.

Vi arrangerer quiz- og sangkveld, har felles frokost og en del andre felles måltider. Du blir hentet fra flyplassen, og turene varer fra tirsdag til mandag.

Flybillett ordner du selv.

Eget vertskap for hele turen

Vertskap for turene er Ragnhild og Stein Kåre Ulvestad. De har tidligere jobbet på El Campanario som vertskap på gjestehuset og er derfor godt kjent på sjømannskirken.

Videre har de drevet Casa Olivar, et gjestehus i Granada, i flere år. Det gjør at de kjenner godt til store deler av Andalucia og kan finne frem til perfekte steder å besøke. De er nå pensjonister, men har hele sitt yrkesaktive liv jobbet med folk, spesielt innenfor helse og omsorg og kirke.

Fellesskap og opplevelser

Ragnhild og Stein Kåre har et ønske om at alle som deltar på disse turene får en opplevelse av at dette er sosialt og hyggelig, trygt og opplevelsesrikt.

Vertskapet håper også at du som deltaker kan bidra hvis du ønsker. Så ta gjerne med et instrument, diktbok, Quiz eller noe annet du kan dele i gruppefelleskapet! Ragnhild og Stein Kåre vil være med på alle turer og fellesaktiviteter og være tilgjengelige når noen måtte trenge det.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål knyttet til disse turene. Hilsen Ragnhild (46536881) og Stein Kåre (90100382)

Et ukeprogram kan se slik ut:

Ankomst og felles middag

Besøke Mijas pueblo, sang – eller quizkveld

Dag til egen disposisjon, sang – eller quizkveld

Dagstur til f eks Alhambra, Granada eller Cordoba

Tur til markedet i La Cala, bouleturnering

Søndag
Gudstjeneste og kirkekaffe

Tid til å nyte sol og basseng i hagen før avreise.

Vi tilbyr opplevelses-
reiser disse ukene:

Våren 2023

Uke 19: 9.-15. mai

Uke 20: 16.-22. mai

Uke 21: 23.-29. mai

Uke 23: 6.-12. juni

Uke 24: 13.-19. juni

Høsten 2023

Uke 44: 31. okt-6. nov

Uke 45: 7.-13. nov

Uke 46: 14.-20. nov

Uke 48: 28. nov-4. des

Uke 49: 5.-11. des

Det er mulig å melde seg på flere påfølgende uker.

Pr. person i dobbeltrom:
Kr 8 490,-

Pr. person på enkeltrom:
Kr 9 490,-

Prisene inkluderer:

• 6 overnattinger med frokost
  • Velkomstmiddag
  • Transport t/r Malaga flyplass
  • Heldagstur og utflukter
  • Sosiale samlinger på kveldstid

OBS: Flybillett t/r Norge - Malaga ordner du selv.

Medreisende

Velg uke(r) du ønsker å delta:

Våren 2023

Høsten 2023