Bli med på konsert denne våren!

Sjømannskirken arrangerer jevnlig konserter, kulturkvelder og foredrag, både i høst- og vårsemesteret.

Her finner du vårens konserter. Bestill dine billetter i dag.

FEBRUAR

Dylan og Cohen – to stemmer om livet og kjærleiken:Torsdag 9. februar kl. 19.00

Velkommen til konsert med sanger og tekster fra artistene Bob Dylan og Leonard Cohen. Mange har et nært forhold til de sterke låtene og tekstene Dylan og Cohen har laget, og denne kvelden blir et godt knippe av disse tolket og presentert av Oddi Nessa (sang/gitar), Vera Henriksen (sang), Åsmund Orten (tekstlesing) og Magnus Køhn (piano).
Billetter €15,-   Konsertkafé fra kl. 18.00

Kjøp billetter her!

"Romantisk aften" – Tekster og toner om kjærlighet: Torsdag 16. februar kl. 19.00

Denne kvelden får vi besøk fra Sjømannskirken i Albir. Sanger Hilde Idsø vil synge sanger som ofte er brukt i vielser. Vi får blant annet høre «How long will I love you», «The rose» og «Fordi jeg elsker deg». Aud Yngva Aasen leser tekster om kjærlighet fra Bibelen og kirkemusiker fra Sjømannskirken i Albir, Stein M. Mangersnes, spiller brudemarsjer på orgel.

Gratis adgang. Kollekt til Sjømannskirken.

Lese mer

"The King of Swing" Jazzkonsert:
Torsdag 23. februar kl. 19.00

Velkommen til en STOR aften med en av verdens fremste eksperter innenfor stilarten som gav Benny Goodman kallenavnet «The King of Swing», Felix Peikli, klarinett. Philip Granly, flygel.

Billettpris: 25 euro . Konsertkafé fra kl. 18.00

MARS

Salmekveld: Torsdag 2. mars kl. 19.00

Kirkerommet skal fylles med vakre toner fra salmeboken denne kvelden. Det blir mye allsang og enkelte soloinnslag. Etter sangstunden dekkes det på til kveldsmat. Arrangementet starter kl. 19.00.

Gratis adgang. Kollekt til Sjømannskirken.

Lese mer

Kjell Elvis: Torsdag 9. mars kl. 19.00

Kjell Elvis fremfører og imiterer Elvis Presley. Her treffer du en artist som både ser og høres ut som «The King», og dertil har en fabelaktig evne til å «gripe øyeblikket». Dette  gjør konsertene hans til særs varme og gode opplevelser for publikum.

Billettpris: 20 euro
OBS:  Konsertkafé fra kl. 18.00

Sjømannskirkens vårkonsert:
Torsdag 30. mars kl. 19.00

Kirkens egne musikalske krefter, med unge sangere og musikere fra tacofredag-arrangementene våre og prosjektkoret EC Singers i spissen, ønsker velkommen til en sprudlende og vakker vårkonsert.

Billettpris voksne:  10 euro.
Barn gratis.
OBS: Konsertkafé fra kl. 18.00