Bibliotek

Vi har et mangfoldig bibliotek for store og små.

I vårt bibliotek kan du låne alt ifra Olav Duun til Jo Nesbø. En god blanding av ny og eldre skjønnlitærere verk er å finne. Også bøker om religion/kristendom, historie, arkitektur, filosofi, kunst og friluftsliv. Samt leksikon og andre faglitterære bøker. Alle voksenbøker er på norsk og av norske forfattere, - med få unntagelser.

Det finnes også et barnebiliotek. Her er klassikere som Thorbjørn Egner, Astrid Lindgren og Roal Dahl, samt andre flotte barnebøker. I barnebiblioteket er det bøker på både norsk, dansk og engelsk til barn i alle aldre. Vi har også et lite utvalg av lydbøker.

Man er hjertelig velkommen til å sitte på bibliotekt og nyte boka over en varm kopp kaffe og vaffel, eller låne med boka hjem.

Låneregler: låneseddel utfylles, -  henvend deg til en av staben som sørger for arkivering av seddelen. Lånetid: 1 måned. Man kan låne opp til tre bøker av gangen.

Er det noe du lurer på er det bare å ta kontakt med en av de ansatte. 
Velkommen hjemom! 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info