Velkommen til torsdagslunsj / julelunsj

Lunsjene blir presentert på vår hjemmeside og i vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Høsten 2023 serverer vi ukentlig torsdagslunsj fra 14.september til 07.desember. Vi serverer variert mat med fokus på norsk husmannskost.

For påmelding og betaling, bruk linkene nedenfor.

Meny 14. september:

  • Stekt torsk med bacon, erter og sitronsaus
  • Dessert

Meny 21. september: 

  • Laks og grønnsaker i ovn med kokt potet og rømmesaus
  • Dessert

Meny 28. september – Fårikålens dag:

  • Fårikål med kokt potet, gulrot og tyttebærsyltetøy
  • Kjøttfri alternativ: Grønnsakssuppe med hvitløkskrem
  • Dessert: Smuldrepai med eple og vaniljesaus

Meny 5. oktober:

  • Fiskegrateng med eggesmør og råkost
  • Dessert

Meny 12. oktober:

  • Helstekt svinenakke med ovnstekte grønnsaker /bbq-saus/potet
  • Dessert

Meny 19. oktober:

  • Ovnsbakt kveite med eplesmørsaus / potet
  • Dessert

Meny 26. oktober:

  • Kjøttkaker i brunsaus / ertestuing/ kålstuing/ potet
  • Kjøttfri alternativ: Fargerik bønnegryte
  • Dessert

 

Meny 2. november:

  • Fiskesuppe m / hjembakt brød og rundstykker
  • Dessert

Meny 9. november:

  • Lammestek og fløtegratinerte poteter m/ovnstekte grønnsaker
  • Dessert

Meny 16. november:

  • Svinekoteletter i fløtesaus. Kokte grønsaker og potet.
  • Kjøttfri alternativ: Karrigryte med kikerter og linser
  • Dessert

Meny 23. november:

  • Jarlsbergtorsk med kokt potet / kokt ris
  • Grønnsalat
  • Dessert

Meny 30. november: Julelunsj

  • Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, røke-/gravlaks m.m.
  • Riskrem m.m.

Meny 7.desember: Julelunsj

  • Ribbe, medisterkaker, medisterpølser, surkål, røke-/gravlaks m.m.
  • Riskrem m.m.
Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info