Sjømannsprest Øyvind AadlandØst-Afrika

Ambulerende sjømannsprest møter nordmenn i Øst-Afrika.

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er. Som ambulerende sjømannsprest er min oppgave å møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Når jeg kommer på besøk vil jeg i samarbeid med dem som ønsker, legge til rette for sosiale samlinger, gudstjeneste, familiesamling eller foredrag. Er det aktuelt kan jeg bistå ved dåp, konfirmasjon, forbønn for borgerlig inngått ekteskap, minnemarkering og begravelse.

Som ambulerende sjømannsprest har jeg fokus på den fortrolige samtalen, hvordan pendling og utstasjonering virker inn på individ, par og familien, etiske utfordringer, beredskap og krisehåndtering.

Jeg tenker at ingen hendelse er for liten og ingen hendelse for stor til å ta kontakt. I fellesskap finner vi ut hva jeg som ambulerende sjømannsprest kan bidra med.

Reiserute

Tanzania, Dar es Salaam: 31.03-03.04

  • 2. april kl. 09:00 - Azania Front Cathedral: Internasjonal palmesøndagsgudstjeneste

Etiopia, Addis Ababa: 06.04-12.04

  • 8. april kl. 16-18 - I hagen til ambassadør residensen: Ambassaden og Sjømannskirken inviterer til sosial samling med kaffe og vafler.

  • 9. april kl. 18:00 - St. Matthew Chuch, ved Arat Kilo: Nordisk 1. påskedagsgudstjeneste og kirkekaffe med vafler og brunost.

Kenya, Nairobi: 12.04-17.04

  • 15. april kl. 16:00 - Nairobi Community School, Karen: Ambassaden, Den norske skolen og Sjømannskirken inviterer til sosial samling med quiz, sang og vafler.

Områder

Etiopia, Kenya, Tanzania, Malawi, Egypt, Uganda, Sri Lanka, Bangladesh, Sudan, Sør-Sudan, Somalia, Maldivene, Rwanda.

 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info