PIO-kurs

PIO-kurset "Pårørende - Informasjon - Omsorg" er et kurs i å møte pårørende og etterlatte i en ulykkessituasjon.

Vi legger vekt på praktisk trening, og deltagerne får møte pårørende og etterlatte på telefon. Avanserte rollespill med dyktige spillere utgjør hovedgrunnlaget i kurset.

Målgruppe

Hvordan bedrifter møter pårørende og etterlatte er en viktig del av bedriftens menneskelige profil i en ulykkessituasjon. Kurset sikter mot alle som kan møte pårørende og etterlatte, beredskapsgrupper, resepsjonister og bedriftsledelse.

Kurs 2018

23 – 24 april: PIO-kurs på norsk (fulltegnet)

21 – 22 august: PIO – kurs på Bryne

22 – 23 oktober: PIO - kurs i Oslo

26 – 27 november: PIO English på Bryne.

Kurset på Bryne: Bryne Kro og Hotell, Morènefaret 3, Bryne.
Kurset i Oslo: Garder kurs- og konferansesenter, Sogndalsveien 3, 2060 Gardermoen. Pb.: Garder, 2060 Gardermoen

Deltagerantall

Maksimalt deltagerantall er 25 personer. Sjømannskirken forbeholder seg retten til å avlyse kurs med færre en 20 deltagere inntil en uke før kursavvikling.

PIO-kurset inkluderer
Opphold med helpensjon, samtlige innkvarteres på enkeltrom.
Gruppeveiledere, innspillere for rollespill
Håndbok for telefonsvarere, diverse materiell i forbindelse med rollespill

Pris for kurs: kr. 11 800,- pr. deltager.

Avbestilling
Ved avbestilling senere enn sju dager før kursstart belastes avbestillingsgebyr med kr 5 500,- pr. deltager.

Har du spørsmål, ta kontakt med oss på khe@sjomannskirken.no
eller telefon 910 06 580.