Leif Magne HelgesenSør-Asia og Midtøsten

Ambulerende sjømannsprest i Nepal, Indonesia, Malaysia, Kambodsja, Bangladesh, Pakistan, Aserbajdsjan og Midtøsten.

Leif Magne Helgesen

E-post: lmh@sjomannskirken.no

Tlf: +47 95919701

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er. Som ambulerende sjømannsprest er det min oppgave å møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Når jeg kommer på besøk vil jeg i samarbeid med dem som ønsker, legge til rette for gudstjeneste, ulike former for samlinger eller foredrag. Jeg er tilgjengelig for å foreta ulike kirkelige handlinger. Jeg besøker bedrifter, ambassader og studenter.

Som ambulerende sjømannsprest har jeg fokus på den fortrolige samtalen, etiske utfordringer, beredskap og krisehåndtering. Jeg står klar til å rykke ut vis det skulle være en krise.

Ingen hendelse er for liten og ingen hendelse for stor til å ta kontakt. I fellesskap finner vi ut hva jeg som ambulerende sjømannsprest kan bidra med.

Reiserute julen 2019:

• Kuala Lumpur, 21.- 23. nov
  • Jakarta, 24. nov
  • Phnom Penh, 26. -28- nov. Julegudstjeneste, julebord for nordmenn/skandinavere
  • Dhaka, 29. nov- 30. nov, julesamling/gudstjeneste, Nordic Club. Julefest for barn på Nordic Club.
  • Katmandu, 2. des.
  • Islamabad, 6. des