Norsk julebasar jorden rundt

Nesten alle sjømannskirker har en egen julebasar. Velkommen!

Julebasar!  Vakkert strikk og håndarbeid er noe av det et julemarked kan by på. Her fra julemarkedet ved Sjømannskirken i Hamburg 2015.

I sjømannskirker over hele verden er det for tiden hektisk aktivitet for å få på plass de siste detaljene før årets basar.

Viktig inntektskilde
Fra midten av november og til første del av desember er høysesong for basarer på sjømannskirkene ute i verden. Hjemme i Norge er det også basaraktivitet for tiden. Fortsatt skaper foreninger og lag glede og engasjement for Sjømannskirken, og steller i stand basarer til inntekt for arbeidet vi driver verden rundt.

Frivillig engasjement
Flere hundre ildsjeler har i månedsvis vist et fantastisk engasjement for å forberede årets basar. Flittige hender har laget typiske norske håndarbeid og basarene fungerer flere steder som en brobygger mellom lokal og norsk kultur.

Stemning!  Sjømannskirken i Houston arrangerer julemarked 11.-13. november.