Vi er der for degHar du det vanskelig?

Mange unge sliter når de oppholder seg i utlandet. Er du ensom, eller har du vært utsatt for noe du ikke vil si til familien din eller til venner, har noen gjort noe mot deg eller sagt noe som er vanskelig? Eller har du det rett og slett bare vanskelig og tøft, uten å vite helt hvorfor? Det behøver ikke være snakk om krise før du tar kontakt med oss. Vi er til stede i utlandet fordi du er der, med folk som har erfaring med å hjelpe andre unge som deg.

Det finnes sjømannskirker i alle verdensdeler, men ikke i alle land. Kontakt nærmeste sjømannskirke, eller våre omreisende medarbeidere. Vi vil gjerne ha kontakt med deg om du trenger oss. Vi er til stede for deg, over hele verden. Her har vi sjømannskirkerHer har vi omreisende studentprester. I disse områdende har vi omreisende medarbeidere (ambulerende).

Vi har også Familieveiviser i Spania
Spania har mange nordmenn som er bosatt i landet og har 5 norske skoler - det gjør at det er naturlig å ha base for Sjømannskirkens Familieveiviser i Spania.

Familieveiviseren tilbyr:

  • Samtaler med barn og unge
  • Familie/foreldre- og parsamtaler
  • Temakvelder/grupper for barn/ unge og for foreldre
  • Hjelp i møte med det lokale og norsk hjelpeapparat
  • Vi tilbyr samtaler på Teams, i tillegg fysisk møte på kontor/hjemmebesøk

Familieveiviseren har kontor på Costa Blanca-kysten i Alfaz del Pi og i Quesada, og har faste dager på kontorene.

Familieveileder fra Familieveiviseren er på Costa del Sol og Gran Canaria 8-10 g pr år.

Kontaktinformasjon

 

Dersom du trenger noen å snakke med, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi har taushetsplikt og ønsker å hjelpe deg. 

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info