Studenter og unge voksne

Sjømannskirken ønsker å være til stede for studenter og unge voksne i Benelux. Vi arrangerer studentmiddager, treffes på utesteder og er ellers tilgjengelig for deg som ønsker noen å prate med. Vi samarbeider med Ansa og er derfor ofte å treffe også på deres arrangementer.

Følg oss på instagram og facebook for informasjon om når og hvor vi møtes.

Kontakt oss:

Ikke nøl med å ta kontakt med oss, vi har tid til en prat! Om det er for å fortelle at du også bor her i Benelux-området, om det er noe som oppleves utfordrende i livet som ung i utlandet, eller om dagene av ulike grunner byr på grublerier og bekymringer… Uansett: Vi er her for deg

Chat-Benelux, et samtaletilbud til studenter og unge voksne (Bilde av flyers) Link til snap?

Sjømannskirken har også en egen studentprest i Vest-Europa, Sverre Tofte. (Link til kontaktinfo)

Eksterioer Sveits 4 16X

Chat BeNeLux

Sjømannskirken har startet opp en samtaletjeneste for elever bosatt i Benelux-landene.