Dette gjør vi

Brussel Park

Studenter og unge voksne

Sjømannskirken ønsker å være til stede for studenter og unge voksne i Benelux. Vi arrangerer studentmiddager, treffes på utesteder og er ellers tilgjengelig for deg som ønsker noen å prate med. Vi samarbeider med Ansa og er derfor ofte å treffe også på deres arrangementer.

Klubber

Barn og unge

Mer informasjon kommer

Butikk

Norsk butikk

Vi har en norsk butikk her på kirken.

Oppsøkende

Oppsøkende arbeid

Vi kommer gjerne på skipsbesøk, bedriftsbesøk og andre besøk.

Konfirmasjon 2021

Konfirmasjon

Bli konfirmant i Sjømannskirken du også!

Dåp

En flott begivenhet!

Bryllu

Bryllup

Sjømannskirken i Benelux har ikke vigselsrett. Vi bistår derimot gjerne med en velsignelse av borgerlig inngått ekteskap. Dette betyr at dere må være viet før dere kommer til oss og at alt det juridiske/formelle er helt i orden før den kirkelige velsignelsen kan foretas.

Eksterioer Sveits 4 16X

Chat BeNeLux

Sjømannskirken har startet opp en samtaletjeneste for elever bosatt i Benelux-landene.

20170212 11421

Månedlig feirer vi gudstjenester på ulike steder i Benelux

Sjoemannskirkens 20App T520a0094 M800 X63ecf400 16X9

Hjelp og beredskap

Vi er her for deg dersom en krise oppstår.

_dsc0256.jpg

Skipsbesøk