Familiemiddag

Meld deg på, og betal her

Familiemiddag - et tilbud til foreldre med barn + studenter

Onsdager i skoleåret klokken 16:00, arrangeres det familiemiddag i kirken.
Det er en fin måte å bli kjent og holde kontakt med andre fastboende på øya,
-
både for foreldre og barn.

Pris: Voksen 6 € og barn/student 4 €

Frist for påmelding er innen klokken 18:00 mandagen før familiemiddag. Dersom du bestemmer deg for å delta etter fristen øker prisen til Voksen 8 € og barn/student 6 €.

PÅMELDING
Vi har påmelding for å kunne beregne mengde mat og unngå matsvinn. Dersom du ikke har meldt deg på innen fristen, må du kontakte Sjømannskirken hvis du ønsker å spise middag. Vi kan ikke garantere middag til de som ikke har meldt seg på innen fristen, men ønsker dere å komme å delta på dagens aktivitet så er alle velkommen til det uavhengig om dere har spist her eller ikke. 

ALLERGIER:
I påmeldingsskjemaet kan du melde fra om eventuell allergi.

FÅ MENY OG PÅMELDINGSSKJEMA RETT I INNBOKSEN
Hver uke sender vi ut lenke til påmeldingen og meny i ukens nyhetsbrev.
Meld deg på vårt nyhetsbrev HER

Ta gjerne kontakt med vertskap Ken Roger hvis du har ytterligere spørsmål på e-post:
krs@sjomannskirken.no 

Vi tilrettelegger for allergikost så godt det lar seg gjøre, så skriv i kommentarfeltet navn og allergi på den det gjelder. Vi har dessverre ikke mulighet til å imøtekomme individuelle valgte kostbehov. 

Velkommen!

Ved allergi, skriv navn på personen slik at vi sikrer at rett person får rett mat. Vi kan dessverre ikke lage selvvalgt kost utenom allergiene med at vi ikke har kapasitet til det. F.eks. vegetar, vegansk o.l
Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info