Arbeidsgruppe

Har du en hobby innen treskjæring, håndarbeid, matlaging eller bare ønsker å være med i arbeidet? Velkommen til å bidra med det du ønsker! Arbeidsgruppen samles tirsdag annenhver uke. Ord for dagen/andakt kl.12:45, felles lunsj (ta med det du vil spise!) kl.13:00.

Sjømannskirkens arbeidsgruppe er grunnmuren i kirkens dugnadsarbeid med det årlige julemarkedet som hovedmål. Julemarkedet, alltid hver tredje helg i november, utgjør kirkens hovedinntektskilde.

<
>
3{ "recurrence": "3", "weekInterval": "2", "monthYearOption": "1", "interval": "1", "weekDay": "1", "month": "1", "monthOption": "1", "startDate": "2020-02-04 11:00", "endDate": "2020-02-04 15:00", "days": [  "2" ], "exceptDates": [], "recurUntil": "2020-06-09"}
daily /weeklytirsdager, hver uke1kl 11:00 - 15:00

Sted: Sjømannskirken i Paris

Generasjonsmiks ønsket! Har du tid? Har du lyst? Vil du bidra til kirkens basar med håndarbeid, kranselaging annet kreativt/praktisk arbeid - eller rett og slett bare ditt hyggelige nærvær? Eller er du oppvokst utenfor sy- og strikkegenerasjonen, men har lyst til å lære? Her finnes folk som kan de fleste kunster og gjerne lærer bort, så ta med garn og strikkepinner, eller vi kan hente frem symaskin eller limpistol fra kjelleren. Ikke bare nyttig, men veldig hyggelig! Vi har klar kaffen klokken 11:00! Du tar selv med egen lunsj (mikrobølgeovn tilgjengelig), og skulle du ønske å ta med noe til fellesskapet som salat, kake eller liknende, så kan du selvsagt det. Vi tar med ost/baguetter/kjeks på uorganisert rundgang ettersom det passer. Og selvsagt har vi kaffe og vafler klare til etter lunsj! Vi møtes annenhver uke på våren og ukentlig på høsten. Hjertelig velkommen til DEG!

Se kalender for datoer, da det finnes unntak.

Del