Gave

Sjømannskirken i Paris trenger deg!

>

Sjømannskirken er vårt felles norske hjem i Paris. Det er et møtested for alle generasjoner til hverdag og fest. Kirkens ansatte også tilstede for nordmenn på skoler og bedrifter, på sykehus og hjemme.

Som for så mange andre bedrifter og organisasjoner så har situasjonen knytte til coronaviruset også rammet Sjømannskirken hardt.

Her i Paris mistet vi alle våre inntekter på vårparten og alle bryllup i 2020 ble avlyst. Sjømannskirken er en frivillig organisasjon som både i Norge og utlandet er avhengig av givere og lokale inntekter for å kunne drive.

Når alle sjømannskirkene i hele verden mistet alle sine arrangementsinntekter over natten sier det seg selv at det har vært tøffe tider, med permitteringsvarsel og store økonomiske tap.

I Paris mottar vi normalt et tilskudd til driften vår fra hovedorganisasjonen i Norge. I denne økonomiske utfordrende tiden for organisasjonen som helhet, har vi måttet si fra oss dette tilskuddet. Vi har satt alt nødvendig vedlikehold på stasjonen på vent, inkludert en nødvendig utbredelse av taket. Og revidert budsjett med et anslått inntektstap på over 80.000€. Det opprinnelige budsjettet gikk i et lite underskudd, det sier seg selv at for å fortsette drift i Frankrike er vi helt avhengig av givere og trofaste kjøpere av laks.

I denne krevende situasjonen opplever vi en støtte fra alle dere, og en økt giverglede. Sjømannskirken i Paris setter utrolig stor pris på alle gavene vi har mottatt den siste tiden. Vi er totalt avhengig av deres bidrag til å opprettholde driften av sjømannskirken i Frankrike i denne perioden. Tusen takk til alle nye og gamle givere som er med på denne store dugnaden, til nå har det kommet inn rundt 1500€, samt økte salgsinntekt knyttet til loddsalg, varer, digitale vafler og kunstauksjon. Tusen takk!

Vil du være med å bidra? Både i Norge og Frankrike kan du få skattefradag på gaver til oss.

I skjemaet under må du velge mellom Kroner/Euro

Tusen takk for gaven

Gi en gave