Gave

Sjømannskirken i Paris trenger deg!
Kan vi få til 20 nye givere i 2020?

>

Sjømannskirken er vårt felles norske hjem i Paris. Det er et møtested for alle generasjoner til hverdag og fest. Kirkens ansatte også tilstede for nordmenn på skoler og bedrifter, på sykehus og hjemme.

Kan vi få 20 nye givere i 2020? Bli med på dugnad!

Fjorårets julemarked var en kjempesuksess, med rekord på antall besøkende og omsetning. Det er riktignok sårbart, skal driften av Sjømannskriken i Paris alene bæres av en storslått helg i november?

Vi ønsker oss foutsigbarhet med både sponsorer og faste givere.

Sjømannskirken er en selvstendig og frivillig organisasjon, og vi er avhengig av støtte fra sponsorer og private givere for å opprettholde aktiviteter og arrangementer for nordmenn i utlandet. Vil du være med og støtte og styrke arbeidet i Paris?

· Vi ønsker å følge opp barn, ungdom og studenter
· Vi ønsker å prioritere besøk av eldre, syke og ensomme
· Vi ønsker å sikre en inkluderende og god møteplass i Paris

Vil du være med å bidra? Bruk gjerne skjemaet under, eller kanskje du heller vil gi en sjekk? Husk at også i Frankrike kan du få skattefradag på gaver til oss. Adressen vår er: Eglise Norvegienne, 74 Route de Montesson, 78110 Le Vésinet, France