Sjømannsprest Gisle på besøk hos krigseileren Bill som bor i Rescue, CA

HjemmebesøkØnsker du besøk fra oss i Sjømannskirken?

Vi besøker både båter, sjøfolk, eldre, syke, studenter og andre som ønsker det.

Både båter, sjøfolk, eldre, syke, studenter og andre som ønsker det, får besøk av oss fra tid til annen. Alle kan ha ulike grunner til å ønske seg besøk. Man kan også ønske at vi har med noe fra Sjømannskirken, enten det er varer fra butikken, vafler, eller rett og slett vaffelrøre for å steike ferske vafler under besøket. Da tar vi gjerne med saft og kaffe også. Noen vet vi intuitivt at trenger et besøk, men andre ganger trenger vi å bli påminnet eller bli invitert. Ønsker du besøk, eller kjenner noen som trenger det? Da må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Det kan være lurt å sende en e-post til sanfrancisco@sjomannskirken.no.