Lunsjene blir presentert på vår hjemmeside og i vårt nyhetsbrev. Du kan melde deg på vårt nyhetsbrev her.
Vi fortsetter med ukentlig torsdagslunsj fra 15.februar til 2.mai 2024. Vi serverer variert mat med fokus på norsk husmannskost.
For påmelding og betaling, bruk linkene nedenfor:
Raspeballer med salt kjøtt og tilbehør.
Dessert
Fiskegrateng med eggesmør og stekt bacon. Kokt potet og råkost
Fårikål med kokt potet, gulrot og tyttebærsyltetøy
Lapskaus
Jarlsbergtorsk med kokt potet / ris
Raspeballer med salt kjøtt og tilbehør
Meny 18. april:
Lasagne med salat
Dessert
Fiskesuppe med brød
Dessert
Sjømannskirken ønsker å være enkel å komme i kontakt med – også digitalt. For å gjøre nettsidene våre brukervennlige og funksjonelle, benytter vi informasjonskapsler. De hjelper oss med å tilpasse nettsiden til dine innstillinger, samle nyttig statistikk, og dele informasjon om våre tilbud. Informasjonskapslene bidrar til å gjøre besøket ditt så godt som mulig. Detaljer
I Sjømannskirken tar vi personvernet ditt på alvor, og det er viktig for oss å være åpne og tydelige på hvordan vi behandler persondata om deg.
Informasjonskapslene bruker vi for å huske dine innstillinger på nettsiden for å gjøre opplevelsen av nettsiden så relevant som mulig. Vi bruker Google Analytics og Meta Pixel for å holde oversikt over antall besøkende og statistikk over bruk av nettsiden og for å kunne nå deg med viktige budskap gjennom annonser. Tidvis bruker vi andre analyseverktøy for å få hjelp til å forbedre nettsiden.
Valget er ditt!