Velkommen som konfirmant i Sjømannskirken i Torrevieja!

Påmelding:

Påmeldingsskjema finner du nederst på siden under informasjonen. Du blir videresendt direkte til betaling med kort når du fyller ut skjema og trykker deg videre. 

Ønsker du å søke om redusert betaling eller mulighet til å dele opp betalingen, ta kontakt med Anita på and@sjomannskirken.no

Hva er konfirmasjon?
Ordet konfirmasjon kan bety både «å bekrefte» og «å gjøre sterk». Konfirmasjonshandlingen er en forbønnshandling hvor vi ber Gud om å velsigne og å styrke hver enkelt konfirmant. Det forutsettes ikke en bekjennelse fra konfirmantens side. Det viktigste med konfirmanttiden er å bli bedre kjent med den kristne tro, der Gud sier ja til oss og vil være en del av våre liv. 

Undervisningen
Vi gleder oss til undervisningstimer og dager sammen i Sjømannskirken. Hver konfirmanttime starter med at vi spiser middag sammen, dette er gratis for konfirmantene, foreldre og søsken kan også melde seg på familiemiddagen for 5 €/3 € per person. En del av konfirmantsamlingene inneholder også ungdomsklubb som starter rett etter konfirmantundervisningen. Der blir det kiosk, spill og sosialt med de andre norske ungdommene i vårt nærmiljø. 

En konfirmanttid for alle
Vi ønsker at det skal være mulig for alle å gjennomføre konfirmasjon. Ta kontakt dersom du har behov for spesiell tilrettelegging, så ser vi hva vi får til!

Må jeg være døpt?
Alle som ønsker det kan delta i konfirmasjonsundervisningen, men den som vil stå til konfirmasjon på konfirmasjonssøndagen må være døpt. Det er ofte flere konfirmanter som døpes i løpet av konfirmasjonstiden. Tid og sted for dåpen avtales med prest.

Konfirmantundervisningen vil bli ledet av sjømannsprest Anita Dalehavn

Konfill

Konfirmasjon

Fyll inn konfirmantens fødselsnummer
Navn og telefonnummer til konfirmanten
Allergier eller noe informasjon vi trenger å vite
Jeg er innforstått med at samlinger og tur tilknyttet undervisningsopplegget er obligatoriske, og er enig i at opplegget for konfirmasjonstiden skal følges.
På nettside, sosiale medier, aviser.

Oppgaver for konfirmantforeldre

Velg det som passer best for dere.

Eks: steke vafler, oppvask mm.

Foresatt 2

(Ikke obligatorisk å fylle ut.)

Navn, telefonnummer og e-post til foresatt 2

Konfirmasjon 2025

Palmesøndag 24. mars kl. 13:00 

Pris

Egenandel for konfirmantåret er 450 € - i denne prisen er utgifter til utstyr, mat og leir i London inkludert. Men økonomi skal ikke være til hinder for konfirmasjon. Ta kontakt om du har spørsmål omkring dette eller ønsker delbetaling.

Beløpet betales innen 15. oktober.

Høstens datoer

Her legger vi ut datoer for samlinger høsten 2024 / våren 2025

Personvernerklæring Sjømannskirken bruker kun nødvendige informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Mer info