Konfirmasjon

Velkommen som konfirmant i Sjømannskirken.

Velkommen som konfirmant i Sjømannskirken i Torrevieja!

Du er velkommen til konfirmasjon uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmanttiden får du lære mer om deg selv, Gud og kristen tro. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre.

Du må være døpt for å bli konfirmert. Selve konfirmasjonen skjer i konfirmasjons-gudstjenesten. Man kan delta i konfirmanttiden selv om man ikke er døpt. Det arrangeres dåp i god tid før konfirmasjonen om man ønsker dette. Det er også mulig å være med i konfirmanttiden uten å bli konfirmert.

Vi møtes til samlinger i Sjømannskirken omtrent annenhver fredag der vi tar opp ulike tema. Disse samlingene inneholder en god blanding av undervisning, samtale og praktiske oppgaver. Vi skal på leir, både her i Sjømannskirken og kanskje til London. Videre innebærer det å være konfirmant å delta med oppgaver i Sjømannskirkens gudstjenester. For å bli konfirmert forutsettes det at du deltar på samlinger, gudstjenester og på øvrige arrangement som står i programmet.

Du finner mer info her

Registrering for konfirmantåret 2020/2021 her

Innskriving til konfirmasjonstiden høsten 2020 blir fredag 4. september klokken 18.00. Vi begynner med et informasjonsmøte for både konfirmanter og foresatte som varer fram til cirka klokken 18.30. Etterpå er det en liten samling for konfirmantene.

Datoer: 19 - 20/9 Konfirmantweekend med presentasjonsgudstjeneste. Undervisning: 2/10, 16/10, 30/10, 20/11, 11/12. (18.00 - 19.30)

Semesterprogrammet finner du her

Pris. Det koster € 450 for hele konfirmanttiden. Dette inkluderer blant annet begge leirene og undervisningsmateriell. Økonomi skal ikke være til hinder for å delta i konfirmanttiden. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette.

Barne- og ungdomsarbeider Eli Kolstad

eko@sjomannskirken.no  tlf. +34 650 927 171