Konfirmasjon

Velkommen til konfirmant- innskriving fredag 14. sept. kl 17:30!

Velkommen som konfirmant i Sjømannskirken i Torrevieja!

Du er velkommen til konfirmasjon uansett om du tror, tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmanttiden får du lære mer om deg selv, Gud og kristen tro. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre.

Du må være døpt for å bli konfirmert. Selve konfirmasjonen skjer i konfirmasjons-gudstjenesten. Man kan delta i konfirmanttiden selv om man ikke er døpt. Det arrangeres dåp i god tid før konfirmasjonen om man ønsker dette. Det er også mulig å være med i konfirmanttiden uten å bli konfirmert.

Vi møtes til samlinger i Sjømannskirken omtrent annenhver fredag der vi tar opp ulike tema. Disse samlingene inneholder en god blanding av undervisning, samtale og praktiske oppgaver. Vi skal på leir, både her i Sjømannskirken og til London. Videre innebærer det å være konfirmant å delta med oppgaver i Sjømannskirkens gudstjenester. For å bli konfirmert forutsettes det at du deltar på samlinger, gudstjenester og på øvrige arrangement som står i programmet.

Etter hver konfirmantsamling inviterer vi til Ungdomskaféen Upstairsder alle ungdommer fra 8. klasse og oppover er velkommen. Det er kiosksalg, spill, mat, musikk og mye moro.

Innskriving til konfirmasjonstiden er fredag 14. september klokken 17.30. Vi begynner med et informasjonsmøte for både konfirmanter og foresatte som varer fram til cirka klokken 18.00. Etterpå er det samling for konfirmantene og det blir ungdomskafé.

Pris

Det koster € 450 for hele konfirmanttiden. Dette inkluderer blant annet begge leirene og undervisningsmateriell. Økonomi skal ikke være til hinder for å delta i konfirmanttiden. Ta kontakt hvis du har spørsmål om dette.

Vårsemesterets samlinger er ikke lagt, men konfirmasjonsgudstjenesten blir palmesøndag 14. april 2019 klokken 15.00 med påfølgende festkirkekaffe.

Program for høsten 2018 er ikke klart ennå, men det blir leir på Sjømannskirken 29.- 30. sept, med presentasjonsgudstjeneste kl 17:00 den 30. sept.

Kontaktperson er Barne- og ungdomsarbeider Eli Kolstad (tlf.: +34 650 927 171/e-post:eko@sjomannskirken.no)