Bryllup

Vil dere gifte dere på Sjømannskirken i Torrevieja? Her finner du mer informasjon.

Vi tar med glede imot alle brudepar som ønsker å gi sitt ja til hverandre.
Vi ønsker å legge forholdene til rette for en høytidelig og personlig seremoni.

Sted
Vigsel foregår i Sjømannskirken i Torrevieja. Kirkerommet er lyst, vakkert og innbydende, og er velegnet til store så vel som små og intime vigsler. Sjømannskirken ligger i rolige omgivelser ved en park, cirka fem kilometer fra Torrevieja sentrum.
Dersom offentlig godkjent uteområde eller andre kirker/kapell i vårt nærområde ønskes brukt, må dette avtales særskilt i god tid og alle praktiske forberedelser og bestillinger er brudeparets ansvar. (Med nærområde menes ca 30 minutters kjøring fra kirken.)

Hva må dere gjøre?
Det første dere må gjøre hvis dere ønsker å ha vigsel hos oss er å avtale dato for vigselen. Dette kan gjøres ved å sende en forespørsel til torrevieja@sjomannskirken.no.
Fra september til mai foregår vigsel fredager og lørdager klokken 15.00. Fra juni til august har vi i tillegg vigsler onsdager og torsdager klokken 15.00.
Senest to dager før vigselen møter dere sjømannspresten til vigselsamtale og gjennomgang av ritualet. Vi bruker Den norske kirkes vigselsrituale, som dere kan finne på www.kirken.no.

Prøvingsattest
I god tid før vigselen finner sted, må dere kontakte folkeregisteret for prøving av ekteskapsvilkårene. Dette kan gjøres ved å kontakte folkeregisteret der dere bor, eller sende inn en søknad via skatteetatens hjemmesider www.skatteetaten.no. Vigsel skjer etter norsk rett, og en prøvingsattest er gyldig i fire måneder fra utstedelsesdato. På grunn av ustabil postgang anbefaler vi at dere får tilsendt attesten til egen adresse og tar med dere originalen når dere kommer til kirken. Uten originalattest kan vi ikke vie noen. Samtidig er det fint om dere sender en kopi av attesten til oss på e-post eller fax, slik at vi kan kontrollere at alt er i orden. Vårt faksnummer er: +34 966 789 548.

Andre praktiske opplysninger
Mange spør om hjelp til å komme i kontakt med frisør, fotograf, blomster, transport, restaurant og lignende. Her er oversikt over lokale aktører, som snakker enten norsk eller engelsk, og som annonserer i kirkens programblad.

FOTOGRAF:
Andrew J. Filipowicz