En av årets konfirmanter Anna Berge sammen med hennes skoleprest Katherine Rainger og diakon Håvard T. Osland

Konfirmasjon

Er du 14-15 år, eller har du en du kjenner som er? Sjømannskirken i Australia og New Zealand tilbyr konfirmasjon via nett og samlinger.

Sjømannskirken i Australia og New Zealand, som alle andre sjømannskirker tilbyr konfirmasjonundervisning og konfirmasjon. . De som er i Sydney-området deltar på gudstjenester her, mens vi forsøker å få til møtepunkter for de som befinner seg andre steder. 

Alle konfirmanter følger Sjømannskirkens nettkonfirmantopplegg der man får konfirmasjonsundervisning på nett og får tilbakemelding og oppfølging av diakon for Australia/New Zealand Håvard T. Osland. Da kan man enten ha selve konfirmasjonsgudstjenesten i AU/NZ eller i Norge om man ønsker det. Alle over 13 år er velkommen til å melde seg på. Sjekk ut: www.nettkonfirmant.no 

Har du spørsmål eller vil melde deg på? Ta kontakt!

Håvard Osland

Diakon Håvard Osland

Håvard er diakon for studenter i Australia og New Zealand. Du kan alltid treffe Håvard på mobil, Messenger, Instagram eller hva en skulle ønske.

+61421356501 hto@sjomannskirken.no
Personvernerklæring Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Ok», samtykker du i bruken av slike teknologier. Mer info