Håvard OslandAustralia og New Zealand

Ambulerende diakon i Australia og på New Zealand.

Vi ser at det trappes opp på beredskapen også her i Australia. Vi oppfordrer alle til å følge de råd som blir gitt av de lokale myndighetene.

Diakon Håvard Osland er for tiden i Sydney og vil ikke ha noe reiseprogram før situasjonen rundt Corona epidemien er avklart. Han er tilgjengelig for samtaler på telefon 0421 356 501 på chat enten på messenger, Instagram eller hva en skulle ønske.
Om det er noen som i perioden med isolasjon skulle ha behov for hjelp om det er handling, eller annet praktisk, så stiller han mer enn gjerne opp for det også

Sjømannskirken ønsker å oppsøke nordmenn der de er, også der det ikke finnes sjømannskirke. Den ambulerende sjømannspresten prøver å oppsøke og møte mennesker der de jobber, bor eller oppholder seg. Han tilbyr gjerne; besøk, samtale, studentsamling, gudstjeneste eller familiesamling når han kommer på besøk.

Diakon Håvard T. Osland er ansvarlig for Australia og New Zealand.
Han er tilgjengelig på telefon +61 421 356 501 og epost hto@sjomannskirken.no

Sjømannskirkens vakttelefon er operativ hele døgnet på  +47 9511 9181

På grunn av Coronaviruset er det usikkert hva som skjer med gudstjenestene i april og mai, men vi kommer tilbake til oppdatert info underveis.
Det er alltid det gudstjeneste 4. søndag i hver måned gjennom året (med unntak av juni)
Vi holder fortsatt til i St. Pauls Lutheran Church, som holder til i 3 Stanley Street i Darlinghurst, rett ved Hyde Park.

Ta kontakt om du ønsker besøk eller trenger en prat: hto@sjomannskirken.no.

31.03.2020 01:07:47
20.11.2017 10:19

Konfirmasjon

Visste du at man kan konfirmeres i Sjømannskirken i Australia og New Zealand?

21.09.2016 10:11

Dåp

Du kan døpe barnet ditt i Australia og på New Zealand.

04.04.2019 04:26

Vaffeloppskrift!

Her er vaffeloppskriften vi bruker her i Australia og på New Zealand.

Gi en gave

Her er vaffeloppskriften fra den andre siden av jordkloden!